SANT PERE 2021

SANT PERE 2021

Celebrem Sant Pere al barri i a l’esplanada de La Farinera i del Casal de Joves El Clot, perquè com cada any, les veïnes del Clot-Camp de l’Arpa no en tenen prou amb la revetlla de  Sant Joan!

Programació:

20 h   LES VALKIRIES
Espectacle d’improvisació a càrrec de la Cia. La Culpable

Les Valkiries és un espectacle d’improvisació  que està estructurat mitjançant diferents jocs i dinàmiques que fan partícips al públic de diferents maneres.

En primer lloc, abans de començar l’espectacle, les persones assistents aquest, escriuran en papers frases i temàtiques que usarem durant els jocs interpretatius com a context o temàtica de la improvisació. En segon lloc, hi haurà moments on es demanarà la participació directa del públic, ja sigui per participar en l’evolució de les històries, com a personatge d’alguna improvisació…

I per finalitzar, tenim un joc que recull totes les històries creades durant tota la representació, per així, acabar de concloure tot aquest batibull generat entre nosaltres i el públic.

I que aquest, recordi per tots els moments que hem passat.

 

21.30 h  TARQUIM
Concert de música afrocubana

Tarquim és un projecte musical dedicat a la creació de noves cançons a partir de l’estudi de tradicions musicals folklòriques i populars liderat pel saxofonista, flautista, compositor i productor Pau Vidal. Aquest any presenta A Cuba on l’objecte d’estudi són gèneres com la descarga, el danzón, el txa-txa-txa, el guaguancó, la columbia i el bolero.

 

Els dos espectacles es faran a l’esplanada de La Farinera i són gratuïts però cal reservar plaça al web a partir del dilluns 21 de juny

 

 

CARTELL SANT PERE 2021