Taller de creació de Relats des-orientats sobre el mobiliari urbà

Taller de creació de Relats des-orientats sobre el mobiliari urbà

Relats des-orientats és un taller de creació de relats sobre experiències que sorgeixen arran de l’interacció i ús individual i col·lectiu del mobiliari urbà que trobem al voltant del Centre Cultural La Farinera.

Vols crear i compartir el teu relat?

Vine al taller Relats des-orientats el dia 12 de novembre a La Farinera del Clot!

El taller Relats des-orientats es desenvolupa en una única sessió, en la qual farem un recorregut al voltant del centre cultural, compartirem moments de conversa i ens endinsarem en dinàmiques de creació de relats a través de la fotografia i la imatge.

Els relats resultants del taller s’afegiran a l’arxiu Relats des-orientats del Museu del Disseny, un arxiu vinculat a l’àmbit del disseny de ciutat compost, que s’està creant des de les experiències i en col·laboració amb veïnat de Barcelona.

La participació en el taller també inclou una visita guiada a l’exposició Objectes Comuns. Històries locals, debats globals del Museu del Disseny (mostra a la qual està vinculada aquest taller). ()
Relats des-orientats és un projecte de Larre, col·lectiu de mediació cultural feminista, en col·laboració amb el Museu del Disseny de Barcelona i organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona, que busca acostar el disseny i el pensament artístic a veïnxs i entitats de la ciutat i viceversa.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia