PROJECTES

Cursos

El Centre Cultural La Farinera del Clot ofereix una programació cultural diversa amb activitats de tot tipus. Amb el temps algunes propostes han anat agafant força fins al punt de consolidar-se.

La música dóna caliu a les nits d’hivern a La Farinera. Cicle musical els dissabtes de gener, febrer i març, amb propostes on la posada escènica pren relleu.

Cicle d’Humor i d’Estiu a la terrassa del Centre Cultural. Les hormones de la felicitat s’instal·len durant els dijous de juliol a l’exterior de La Farinera amb espectacles còmics, gestuals on el clown i el circ en són els protagonistes.

‘Black music & Black Power’. La música negra omple la Farinera en un dels cicles més consolidats i amb formats més variats. Exposicions, concerts, marató reggae i activitats paral·leles amb cartell internacional.

La visualització del paper de les dones creadores és el leitmotiv de Muses, un cicle on hi tenen cabuda les arts escèniques, visuals, experimentals i musicals.

Matinals de teatre per a tots els públics un diumenge al mes. Combinació de programació de teatre, titelles, teatre musical i nous formats amb espectacles de qualitat orientats a la promoció de la cultura escènica als més petits de casa.