PROJECTES

Cursos

El Centre Cultural La Farinera del Clot ofereix una programació cultural diversa amb activitats de tot tipus. Amb el temps algunes propostes han anat agafant força fins al punt de consolidar-se.

Circuit estable d’espectacles professionals i un programa de creació de projectes artístics comunitaris. El BDC busca tant apropar la cultura als ciutadans com els ciutadans a la cultura, amb el propòsit de convertir-los en agents culturals actius.

Des de la tardor del 2018 La Farinera en forma part.

La música dóna caliu a les nits d’hivern a La Farinera. Cicle musical els dissabtes de gener, febrer i març, amb propostes on la posada escènica pren relleu.

Cicle d’Humor i d’Estiu a la terrassa del Centre Cultural. Les hormones de la felicitat s’instal·len durant els dijous de juliol a l’exterior de La Farinera amb espectacles còmics, gestuals on el clown i el circ en són els protagonistes.

La visualització del paper de les dones creadores és el leitmotiv de Muses, un cicle on hi tenen cabuda les arts escèniques, visuals, experimentals i musicals.

Matinals de teatre per a tots els públics un diumenge al mes. Combinació de programació de teatre, titelles, teatre musical i nous formats amb espectacles de qualitat orientats a la promoció de la cultura escènica als més petits de casa.