MUSES, 6è Cicle de dones creadores

Del 22 al 26 de novembre de 2017

MUSES, 6è Cicle de dones creadores

MUSES i la rellevància de les dones creadores a la Farinera

La nit de cantautores i el 4t Concurs de Monòlegs d’Humor encapçalen la 6a edició del cicle

Un novembre més, i ja en van 6, arriba el Cicle de dones creadores Muses al Centre Cultural la Farinera del Clot.

La intenció d’aquest cicle és la de visualitzar el paper de les dones creadores i contribuir a la difusió de la creació en femení. Muses s’instal·la a la Farinera del 22 al 26 de novembre amb propostes diàries gratuïtes que recorren la majoria de gèneres artístics per oferir-nos espectacles de qualitat on el paper de les dones és clau. Teatre, poesia, cinema, tallers i xerrades per il·lustrar un cicle amb programació per a totes les edats organitzat pel Centre Cultural amb el suport del PIAD Sant Martí (Punt d’Informació i Atenció a les Dones) i enguany dedicat a “Les Teresines” * , com a símbol i referent de la sitcom catalana.

* Imatge cedida per La Cubana

 

Setmana intensa de propostes culturals

La intervenció ‘Conversaciones con una Gata Sorda’ amb la poeta Georgina Castillo i la ballarina Encarni Sánchez serà l’encarregada d’inaugurar un Muses carregat de programació on el 4t Concurs de Monòlegs d’Humor i la Nit de cantautores de la mà de Lu Rois i Meritxell Gené marcaran l’alt llistó d’aquesta edició. Des del PIAD Sant Martí s’ha programat una xerrada-taller per reflexionar sobre la intervenció artística i la igualtat de gènere.

Enguany també hi haurà propostes per a totes les edats, en aquest cas, amb la projecció de la pel·lícula ‘Al sostre del món’.

 

PROGRAMACIÓ MUSES 2017

 

Arts Escèniques

CONVERSACIONES CON UNA GATA SORDA

A càrrec de la poeta Georgina Castillo i la ballarina Encarni Sánchez

“Conversaciones con una Gata Sorda” és un espectacle de poesia i dansa-teatre, un diàleg de paraula i moviment en què l’humor, la imatge poètica, el surrealisme, la quotidianitat, el ritme i la música s’ajunten en la veu de la poeta Georgina Castillo i la ballarina Encarni Sánchez.

ESPECTACLE D’INAUGURACIÓ DEL CICLE MUSES.

Dia: Dimecres 22 de novembre, 20 h

Lloc: Bar del Centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada:  gratuïta

 

 

 Concert

NIT DE CANTAUTORES: MERITXELL GENÉ I LU ROIS

Meritxell Gené i Lu Rois pujaran a l’escenari per demostrar que la nova cançó catalana trepitja fort i deixa empremta. Un cara a cara entre dues de les cantautores catalanes de nova fornada més destacades.

Dia: Dijous 23 de novembre, 21 h

Lloc: Bar del Centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada: gratuïta

 

 

Xerrada i Taller

L’ART D’INTERVENIR. INTERVENCIÓ ARTÍSTICA I IGUALTAT DE GÈNERE

A càrrec del PIAD Sant Martí

A partir d’estratègies d’intervenció artística, aprendrem a contestar les imatges imposades de l’art, els mitjans de comunicació i la publicitat, intervenint sobre aquestes, modificant-les, transgredint-les, per tal de qüestionar estereotips de gènere, denunciar la violència simbòlica envers les dones i fomentar una societat més igualitària.

Dia: Divendres 24 de novembre, de 18 a 20 h

Lloc: Centre Cultural la Farinera del Clot.

Entrada: gratuïta. Aforament limitat

 

 

Concurs

4T CONCURS DE MONÒLEGS MUSES

Després de l’èxit de les darreres edicions, arriba la 4a Final del Concurs de Monòlegs humorístics de dones. Les finalistes del certamen ens mostraran la seva proposta d’entre les que s’escollirà la guanyadora. Tot plegat presentat per Impro Barcelona.

Dia: Divendres 24 de novembre, 21 h

Lloc: Teatre Jesús Concernau del centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada: gratuïta

 

 

Tots els públics

AL SOSTRE DEL MÓN

EL LLARG VIATGE DE LA SASHA AL POL NORD

 

Any 1882. Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per tal de recuperar el famós vaixell.

(Sessió de cinema familiar a partir de 5 anys)

Dia: Diumenge 26 de novembre, 17.30 h

Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada: gratuïta. Aforament limitat. Reserva d’entrades a informacio@farinera.org

 

Nota de premsa Muses 2017