GRUPS EAMP

Les Blogueres de Sant Martí neixen a partir d’un curs que es realitza a l’EAMP, des de el Consell de Dones de Sant Martí, amb la invitació implícita  de crear una plataforma audiovisual gestionada per dones del Districte. Des d’aleshores han estat vinculades a l’equipament.

El seu objectiu és obrir un espai d’opinió on totes les dones hi tinguin cabuda. Volen que el bloc sigui un punt de trobada on hi hagi intercanvi de tot tipus d’experiències i d’informació. Volem que el bloc estigui “viu” i per això et necessiten a tu.

Es troben a l’EAMP cada dimarts de 10’30 a 12’30 h

blogueresdesantmarti@gmail.com

 

 

La Coopeclot El Grup de consum ecològic del Clot-Camp de l’Arpa va traslladar-se a l’EAMP i liderar i s’encarrega del seguiment del projecte de la nevera solidària que hi ha a l’EAMP i que està oberta les 24 h del dia.

La Cooperativa del Clot és un grup de consum ecològic que s’agrupa per beneficiar-se de la compra en grup i evitar els marges de distribució accedint directament al proveidor/a.

És una agrupació de consumidors/es autogestionada, que ens posen en contacte directe amb els productors/es, realitzen comandes setmanals i s’organitzem mitjançant torns per encarregar-se de repartir les cistelles en el local on opera la cooperativa.

Es troben a l’EAMP cada dimecres de 19’30 a 20’30 h

coopeclot@gmail.com