IMPLICA'T

Neix un nou servei a l’EAMP, el Traster Comunitari que té clarament una vessant comunitària.

La Xarxa d’Acció Comunitària del Clot-Camp de l’Arpa (XAC) és una xarxa de persones que reben i donen, participant de manera activa al barri.
La XAC és una eina per tal que les persones se sentin involucrades en la construcció d’una comunitat millor.

L’EAMP està dins de la xarxa de Neveres solidàries. Un recurs per evitar el malbaratament alimentari i aconseguir que entre tots/es es llenci menys menjar. Si voleu tenir més informació d'aquest projecte o fer una visita de grup poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a info@casalbarrieamp.orgA L’EAMP tenim jocs i joguines per gaudir-les a la plaça. Les motos, bicis, bitlles, diábolos, pilotes... Poden tornar a estar a les vostres mans!

La sala també està disponible per jugar amb jocs de taula i trencaclosques  però seguint mesures covid.

Saps cosir i/o fer manualitats o en vols aprendre? Vols tenir un espai per compartir la teva afició? vols col·laborar en projectes del barri?

A l’EAMP engeguem un grup de treball del barri pel barri. Vine i uneix-te a aquest projecte.

L'EAMP acull dos grups autònoms: les blogueres de Sant Martí i el grup de consum ecològic Coopeclot.
Ambdós grups formen part del consell de participació de l'EAMP, com altres entitats, grups i persones que fan ús i participen de les activitats de l'EAMP.

El projecte MUV (Valors de Mobilitat Urbana) és un projecte d’investigació i innovació finançat pel programa europeu Horizon2020 amb l’objectiu de promoure un canvi de model a partir de les noves tecnologies i la informació.

Davant de la situació generada per la crisi sanitària de la covid19, moltes persones del barri han mort sense que haguem pogut fer arribar el nostre escalf i condol de forma propera a familiars i amics.

⛔ ACTUALMENT PROJECTE ATURAT PER COMBATRE LA PROPAGACIÓ LA COVID-19 ⛔
Amb la participació del veïnat volem donar un nou impuls a la plaça Carme Montoriol: posar-hi més verd, ubicar-hi nius d’ocells i ratpenats i dinamitzar-la a través de l’espai de jocs.

Vols proposar alguna exposició, documental i/o activitats obertes?
Fes-nos arribar les teves propostes a info@casalbarrieamp.org