IMPLICA'T

Espai obert a tothom, on els veïns i les veïnes podem compartir les nostres inquietuds.

Neix un nou servei a l’EAMP, el Traster Comunitari que té clarament una vessant comunitària.

La XAC és una xarxa de persones que volen participar activament al barri.

A través de la XAC les persones que participen reben crides de voluntariat per les activitats socials i pel calendari festiu. Així, la XAC del Clot-Camp de l’Arpa vol facilitar que la gent passi de tenir un paper de receptor d’activitats a un de més actiu.

Una eina per tal que les persones se sentin involucrades en la construcció d’una comunitat millor: https://xacclotcarpa.wordpress.com/L’EAMP està dins de la xarxa de Neveres solidàries. Un recurs per evitar el malbaratament alimentari i aconseguir que entre tots/es es llenci menys menjar. Si voleu tenir més informació d'aquest projecte o fer una visita de grup poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a info@casalbarrieamp.orgA L’EAMP tenim jocs i joguines per gaudir-les a la plaça: Motos, bicis, bitlles, diábolos, pilotes...
La sala també està disponible per jugar amb jocs de taula i trencaclosques però seguint mesures covid.

Saps cosir i/o fer manualitats o en vols aprendre? Vols tenir un espai per compartir la teva afició? vols col·laborar en projectes del barri?

A l’EAMP engeguem un grup de treball del barri pel barri. Vine i uneix-te a aquest projecte.

L'EAMP acull dos grups autònoms: les blogueres de Sant Martí i el grup de consum ecològic Coopeclot.
Ambdós grups formen part del consell de participació de l'EAMP, com altres entitats, grups i persones que fan ús i participen de les activitats de l'EAMP.

El projecte MUV (Valors de Mobilitat Urbana) és un projecte d’investigació i innovació finançat pel programa europeu Horizon2020 amb l’objectiu de promoure un canvi de model a partir de les noves tecnologies i la informació.

Davant de la situació generada per la crisi sanitària de la covid19, moltes persones del barri han mort sense que haguem pogut fer arribar el nostre escalf i condol de forma propera a familiars i amics.

⛔ ACTUALMENT PROJECTE ATURAT PER COMBATRE LA PROPAGACIÓ LA COVID-19 ⛔
Amb la participació del veïnat volem donar un nou impuls a la plaça Carme Montoriol: posar-hi més verd, ubicar-hi nius d’ocells i ratpenats i dinamitzar-la a través de l’espai de jocs.

Vols proposar alguna exposició, documental i/o activitats obertes?
Fes-nos arribar les teves propostes a info@casalbarrieamp.org