GESTIÓ

Cursos

FEDERACIÓ D’ENTITATS DEL CLOT-CAMP DE L’ARPA

La Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa (FECCA) és una entitat de segon grau, que aglutina la majoria d’associacions del barri. Amb el temps s’ha convertit en un agent essencial en la construcció d’espais de participació i en la dinamització socio-cultural del Clot-Camp de l’Arpa.

L’objectiu final de FECCA és afavorir l’associacionisme treballant en xarxa per la millora del territori i de la qualitat de vida del veïnat en tots els àmbits.

Visita la web de la FECCA

DOCUMENT

MODEL DE GESTIÓ

El Centre Cultural La Farinera del Clot i el Casal de Barri Espai Antoni Miró Peris (EAMP) estan gestionats, a través del model de gestió cívica o ciutadana, per la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa (FECCA).  L’entitat, representativa del teixit associatiu del territori, amb capacitat per a gestionar i amb un projecte al darrera, signa un conveni amb l’Administració per la gestió dels dos equipaments seguint les bases reguladores de la gestió cívica o ciutadana. Aquest acord en el cas de La Farinera és renovable cada 4 anys i de periodicitat bianual en el cas de l’EAMP.

Memòria Centre Cultural La Farinera del Clot 2020   

Memòria Casal de Barri Espai Antoni Miró Peris 2020

Adreça:
(Centre Cultural La Farinera del Clot)
Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 – Barcelona

Propostes i cv: informacio@farinera.org

Telèfon: 93 291 80 80

 

web: www.clotcampdelarpa.cat
Correu electrònic: secretariafederacio@gmail.com

Twitter: @ClotFede
Facebook: @entitats.clotcampdelarpa
Instagram: @ClotFede

Newsletter Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa: Subscriure’t