FOTOCLOT 2020

FOTOCLOT 2020

El FotoClot arriba de nou al Centre Cultural  La Farinera del Clot

La mostra popular fotogràfica del barri  organitzada pel Grup de Fotografia Clik! arriba a la 19ª edició.

El FotoClot obre convocatòria per rebre obres de qualsevol persona aficionada o estudiant de fotografia.

Aquest any, a causa de la situació de la crisi sanitària actual, es canvia el procediment per inscriure’s al Fotoclot.

Tot això és degut a que no podem confirmar dates per portar les fotografies presencialment, per tant aquest any la presentació de les obres serà diferent.

1- Inscripció prèvia 
En primer lloc, haureu d’omplir aquest formulari  web. En aquest formulari es demanen totes les dades personals i els noms de la fotografia presentada. És necessari omplir el formulari per cada una de les fotografies presentades.

El termini per omplir aquest formulari serà del dimarts 2 de juny fins al diumenge 14 de juny.

2- Lliurament de les fotografies presencialment :
Caldrà que porteu les vostres fotografies, degudament protegides, al Centre Cultural La Farinera del Clot, Gran Via de les Corts Catalanes, 837.
El lliurament es farà del 15 al 19 de juny, (de 10 a 14 h i de 16 a 20 h)  previsiblement, en cas que la situació sanitària ho permeti.
En cas contrari ens posarem en contacte amb els participants per informar de quins dies es podran lliurar les fotografies.

 

Obres i temàtica:
Enguany cada participant només podrà presentar 2 obres com a màxim, de les quals una serà una foto de temàtica lliure i una altra amb el tema “desconfinament”.

Les fotografies s’hauran de presentar muntades sobre un paspartú de 40 x 50 al taulell d’informació del Centre Cultural La Farinera del Clot del 15 al 19 de juny  – de 10 a 14 h i de 16 a 20 h –  (en cas que el centre encara no pugui obrir ja us avisaríem

Exposició :
Les fotografies seran exposades del 26 de juny al 25 de juliol*  al Centre Cultural La Farinera del Clot, Gran Via, 837.
*Aquestes dates son provisionals i estan condicionades a les instruccions de les autoritats sanitàries

Consulteu les bases

 

BASES FOTOCLOT 2020