FOTOCLOT 2022

XXI ª edició de la Mostra Fotogràfica del Clot-Camp de l’Arpa

FOTOCLOT 2022

El FotoClot s’instal·la de nou a La Farinera

La mostra popular fotogràfica del barri  organitzada pel Grup de Fotografia Clik! arriba a la XXIª edició.

 

Participants – Podran presentar la seva obra fotogràfica totes les persones aficionades i estudiants de fotografia.

 

Modalitats – S’admeten tot tipus de processos tècnics (virats, digitals, etc.) sempre que les fotografies es presentin sobre qualsevol tipus de paper fotogràfic.

 

Obres i temàtica – Enguany, només es podran presentar dues fotografies, de les quals 1 serà una foto de temàtica lliure i un altre amb el tema “Llum” (fotografies que girin al voltant del concepte de la llum)

 

Format i presentació – Les fotografies es presentaran muntades sobre un paspartú (gruix màxim 2 mm.) de 40 x 50 cm. (preferible en format vertical) mida mínima fotogràfica 20×30 cm.

 

Admissió – Les fotografies es lliuraran del dilluns 28 de març al dijous 14 d’abril de 2022, degudament protegides, al Centre Cultural La Farinera del Clot, Gran Via de les Corts Catalanes, 837.

 

 

Identificació – Al dors del paspartú de les dues fotografies es farà constar: títol de l’obra, si és temàtica “lliure” o “Llum”, nom complet de la persona autora, telèfon i adreça de correu electrònic.

 

Selecció – La selecció la faran els membres del Grup de Fotografia Click!.

 

 

Exposició – Les fotografies seran exposades del divendres 29 d’abril al dissabte 28 de maig al Centre Cultural La Farinera del Clot, Gran Via de les Corts Catalanes, 837 (08018 Barcelona). La inauguració serà el divendres 29 d’abril de 2022 a les 19h.

 

Retorn de les obres – Les fotografies es podran recollir del 7 al 30 de juny de 2022 al Centre Cultural La Farinera del Clot, presentant el DNI. L’organització no es farà responsable de les obres a partir d’aquesta data.

 

 

*El fet de participar implica l’acceptació de les bases d’aquesta exposició.

 

 

 

BASES FOTOCLOT 2022