ENDORFINES

ENDORFINES

Torna per 8è any consecutiu el millor cicle d’humor a la fresca: l’Endorfines. El Centre Cultural la Farinera del Clot presenta, des de finals de juny i durant tot juliol, un total de quatre dijous al vespre amb espectacles que ens oferiran una programació on l’humor de qualitat en serà la clau.

Estem convençuts que la proposta serà molt ben rebuda per passar millor les caloroses nits d’estiu.

El dijous 28 de juny a les 20h l’Endorfines arrenca amb l’espectacle El domador de puces de Fèlix Brunet, on descobrirem com és un circ de puces.
Seguirem amb el primer dijous de juliol, el dia 5 a les 20h amb la Cia. LePuant i el seu espectacle Tot sol …. i núvol on un innocent pallasso ens farà riure de valent.
La tercera sessió de l’Endorfines, el 12 de juliol, arribarà l’espectacle Round a round de la Cia. Franxi Natra Clowna on gaudirem veient acrobàcies.
El dijous 19 de juliol, Handle with care de la Diana Gadish tancarà aquesta edició de l’Endorfines on l’escenari s’omplirà de caixes de cartró que ens sorprendran.

Passarem uns dijous ben divertits que ens ajudaran a oblidar-nos de la calor, on riurem i gaudirem a la terrassa del Centre Cultural la Farinera.

Tot plegat obert a tothom i gratuït. Una combinació ideal per incrementar les endorfines estivals.

Consulta la programació

Nota de premsa