ENDORFINES 2020

10è CICLE D'HUMOR I D'ESTIU A LA FARINERA

ENDORFINES 2020

TORNA A LA FARINERA PER 10è ANY CONSECUTIU   

 

Mai hauríem pensat que celebraríem el 10è aniversari de l’Endorfines, Cicle d’Humor i d’Estiu a La Farinera en un moment tan complicat fruit de la crisi sanitària viscuda aquesta primavera.

Aquest any, més que mai necessitem retrobar-nos i alliberar l’hormona de la felicitat.  És per això que hem preparat una edició ben especial amb tres espectacles d’humor que ens ajudaran a evadir-nos.

Serà una edició diferent, ja que les places seran limitades, per tal de garantir l’aforament òptim per mantenir les distàncies de seguretat. Per tant, caldrà que el públic reservi la seva entrada a través de la nostra web. Malgrat haver de reservar la localitat els espectacles seguiran sent gratuïts.

Des de La Farinera us animem que vingueu, serà una bona manera de retrobar-nos, després de tant de temps, i de passar millor les nits caloroses.

Els tres espectacles programats ens faran riure de valent i malgrat que les mascaretes no ens permetran veure els somriures, segur que sentirem les rialles i ompliran de bon humor l’esplanada de La Farinera.

 

Consulteu el programa al document adjunt

Nota de premsa Cartell Endorfines