TROBADES PARTICIPATIVES A L’EAMP

TROBADES PARTICIPATIVES A L’EAMP

L’EAMP vol ser un punt de trobada i acció veïnal, un equipament de proximitat per l’acció comunitària, on a partir de la participació i implicació de les persones es generi comunitat.

La setmana del 20 de gener de 2020 volem presentar els diferents projectes i els sistemes de governança de l’EAMP oberts a tothom. Volem fer-vos partícips de l’organització i el bon funcionament, no només de l’espai, sinó dels projectes comunitaris. Projectes construïts col·lectivament, oberts i amb voluntat de donar resposta a una necessitat del barri.

Benvinguts i benvingudes als espais de participació de l’EAMP !

 

Aquestes són les dues activitats que hem programat.

Us hi esperem!

 

Trobada espai familiar

Dimecres 22 de gener, 17 h 

Utilitzes l’espai familiar de l’EAMP sovint? Amb la teva participació el podem millorar.
L’espai familiar és un espai obert a tothom, autogestionat, que vol oferir opcions de lleure i d’espai de trobada per totes les edats. Com s’encaixa a la dinàmica de l’EAMP? quines millores podem fer? com podem donar-li continuïtat? són qüestions que entre tots i totes podem buscar respostes.

 

Consell de participació i cartografia de l’EAMP.

Divendres 24 de gener,19 h.

Què és l’EAMP? Com participar-hi?

Què es fa realment a l’EAMP? i amb quin objectiu? Quines línies hi ha obertes? Cal redefinir els seus projectes? què ens cal millorar? com podem garantir que tothom hi tingui veu?. En aquest espai obert volem compartir i sentir totes les veus i fer avançar el casal de barri, el teu casal.