ESPAI FAMILIAR

El 2016 es va crear aquest espai a l’EAMP per a les famílies però també amb jocs per a totes les edats i interessos. Si vols dinamitzar-ne un o venir en grup a jugar, ja saps on trobar-nos.

L’espai Familiar dins l’EAMP segueix tancat

L’espai familiar neix amb la voluntat d’oferir un espai lúdic, d’aprenentatge i de socialització no només a les famílies sinó amb una perspectiva intergeneracional.

L’espai familiar de l’EAMP consta de quatre espais:

Jocs d’exterior: jocs que poden ser agafats en préstec i utilitzats a  la plaça Carme Montoriol.
Jocs de taula: teniu un gran ventall de jocs de taula per totes les edats. Podeu portar els vostres o deixar-vos orientar per descobrir-ne  de nous.
Racó de lectura: hem seleccionat contes i llibres plens de valors per passar una bona estona de lectura.
Espai simbòlic: espai pensat pels més petits i les seves famílies.

 

 

Aquests quatre espais conviuen a la sala polivalent de l’EAMP amb altres usos, de manera que s’han de tenir en compte una una sèrie de normes pel seu bon funcionament.

Consulteu el decàleg de convivència de l’Espai familiar.

Quan a la sala polivalent es porten a terme altres  activitats,  l’Espai familiar queda tancat, a excepció dels jocs d’exterior, que es podeu utilitzar en horari d’obertura de l’EAMP.

Per saber quins dies està disponible l’Espai familiar cal consultar-ho en aquest calendari

L’Espai familiar  s’ha anat ampliant amb el grup obert de jocs de taula i escacs. Una activitat proposada per la gent del barri que es realitza un cop al mes, on pots  trobar persones amb les que jugar i/o descobrir nous jocs.

Des del 2017, l’EAMP participa com equipament de districte al Festival DAU.