IMPLICA'T

Cursos

Obert des del 2008, l’EAMP vol ser un punt de trobada i acció veïnal, un espai per l’acció comunitària, on a partir de la participació i implicació de les persones es generi comunitat. En aquest sentit, bona part de les propostes que trobareu en aquesta programació són gratuïtes i dutes a terme o proposades per persones voluntàries.

Els projectes comunitaris són aquells construïts col·lectivament, oberts i amb voluntat de donar resposta a una necessitat de barri. aquests volen millorar a qualitat de vida del veïnat, promoure la inclusió i cohesió social i enfortir els membres de la comunitat.

Apropa’t i participa. És el casal de barri, el teu casal.

 

Creant comunitat al Clot- Camp de l’Arpa!

Davant de la situació generada per la crisi sanitària de la covid19, moltes persones del barri han mort sense que haguem pogut fer arribar el nostre escalf i condol de forma propera a familiars i amics.

L'EAMP acull dos grups autònoms: les blogueres de Sant Martí i el grup de consum ecològic Coopeclot.
Ambdós grups formen part del consell de participació de l'EAMP, com altres entitats, grups i persones que fan ús i participen de les activitats de l'EAMP.


A l'EAMP s'ha creat un taller d'eines comunitari.

Si et falta un tornavís o un trepant a casa teva pots venir a aquest espai obert i reparar, lliurement el que necessitis.Saps cosir i/o fer manualitats o en vols aprendre? Vols tenir un espai per compartir la teva afició? vols col·laborar en projectes del barri?

A l’EAMP engeguem un grup de treball del barri pel barri.

Vine i uneix-te a aquest projecte !

La Xarxa d’Acció Comunitària del Clot-Camp de l’Arpa (XAC) és una xarxa de persones que reben i donen, participant de manera activa al barri.
La XAC és una eina per tal que les persones se sentin involucrades en la construcció d’una comunitat millor.

Vols proposar alguna exposició, documental i/o activitats obertes?
Fes-nos arribar les teves propostes a info@casalbarrieamp.org

El 2016 es va crear aquest espai a l’EAMP per a les famílies però també amb jocs per a totes les edats i interessos. Si vols dinamitzar-ne un o venir en grup a jugar, ja saps on trobar-nos.

L’EAMP està dins de la xarxa de Neveres solidàries. Un recurs per evitar el malbaratament alimentari i aconseguir que entre tots/es es llenci menys menjar.

Si voleu tenir més informació d'aquest projecte o fer una visita de grup poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a info@casalbarrieamp.org

Amb la participació del veïnat volem donar un nou impuls a la plaça Carme Montoriol: posar-hi més verd, ubicar-hi nius d’ocells i ratpenats i dinamitzar-la a través de l’espai de jocs.