COMUNICAT DE LA COMISSIÓ DE FESTA MAJOR DEL CLOT-CAMP DE L’ARPA 2020

COMUNICAT DE LA COMISSIÓ DE FESTA MAJOR DEL CLOT-CAMP DE L’ARPA 2020

Després de mesos de treballar per la Festa, la situació de la Covid-19 s’ha agreujat i ha acabat amb els projectes de la Comissió per fer una Festa Major segura. En compliment de les restriccions prorrogades i ampliades aquesta setmana, no hi ha cap activitat que es pugui dur a terme.

Han estat setmanes de cercar espais acotats, fàcils de perimetrar per controlar-ne l’accés. També d’imaginar actes tradicionals de cultura popular en formats diferents. Hem treballat amb optimisme i esperança però la pandèmia fa impossible cap trobada, i sense aquesta, cap festa.

Ens queda, només, l’espai virtual i amb imaginació i creativitat volem mantenir dempeus alguns símbols de la Festa Major, si més no, telemàticament. Rebreu una convocatòria; ens trobarem a les pantalles.

Ara és moment de tenir cura de nosaltres i les persones que ens envolten, de donar escalf i suport a qui pateix econòmicament o anímica per causa de totes les situacions que s’han agreujat aquest any 2020. Seguiu els comunicats de la Xarxa de Suport Mutu del Clot-Camp de l’Arpa i la xarxa de treball comunitari que es coordina des del Casal de Barri Espai Antoni Miró Peris (EAMP).

L’any que ve tornarem més fortes!

 

El Clot-Camp de l’Arpa a 31 s’octubre de 2020

Signat. Comissió de Festa Major

 

Després de la feina feta volem compartir el programa d’actes que havíem pensat per la Festa Major 2020

 

COMUNICAT CARTELL NO FESTA MAJOR 2020 PROGRAMA FESTA MAJOR 2020