CICLE LLIURE I ACTIUS FINS EL FINAL

CICLE LLIURE I ACTIUS FINS EL FINAL

Un Cicle de xerrades i activitats per la gent gran que promou la salut física, mental i emocional.

El Casal de barri Espai Antoni Miró Peris, organitza diferents activitats dins el marc del Cicle Lliures i actius fins al final. Les activitats programades dins aquest cicle tenen un objectiu comú, que és atendre les necessitats i interessos de les persones d’edat avançada que es mantenen actives i amb ganes d’aprendre. Xerrades i activitats que promouen la salut física, mental i emocional.

Totes les activitats són gratuïtes

 

PROGRAMACIÓ:

Exposició
Del 7 al 30 de gener es podrà veure l’Exposició La mort digna i il•lustrada, una mostra organitzada per l’Associació pel Dret a Morir Dignament que busca canviar la imatge estereotipada en què sovint es representa la mort a través de l’Art.

 

Videofòrums
Dins el Cicle podrem veure tres pel•lícules que tracten, des de diferents punts de vista, el tema de la mort i el dret a morir dignament.

 

Xerrades
El Cicle acull xerrades pensades especialment per les persones grans i les seves necessitats que tracten temes de Salut Comunitària. Eva Carrasco, del servei de teleassistència de l’Ajuntament de Barcelona en parlarà de la importància de l’alimentació, del món digital i els tràmits que es poden realitzar On-line, i dels beneficis que aporta el fet de compartir i ajudar-nos mútuament.

 

 

 

Organitza l’Espai Antoni Miró Peris, juntament amb l’Associació pel Dret a Morir Dignament, EAMP i Goethe Institut.