CALIU, CICLE DE MÚSICA D’HIVERN

CALIU, CICLE DE MÚSICA D’HIVERN

CALIU, CICLE DE MÚSICA D’HIVERN  2018

DE LA CANÇÓ PROTESTA AL SOUL ELECTRÒNIC

L’eclecticisme musical protagonitza el 3r Cicle de Música d’Hivern

 

El Centre Cultural la Farinera del Clot arrenca l’any 2018 amb la tercera edició del Cicle de Música d’Hivern CALIU amb tres concerts els primers mesos de l’any. Cesk Freixas, Esmeralda Colette, Brigitte Emaga, Queralt Lahoz o Paula Peso són algunes de les veus que trepitjaran el Teatre Jesús Concernau en aquesta nova i tercera edició del cicle més íntim de la Farinera. Caliu i la música d’hivern protagonitzaran la programació del 13 de gener al 17 de març amb una actuació mensual en format cafè teatre.

 

Enguany l’actuació estrella del CALIU serà la d’en Cesck Freixas amb la presentació de ‘Proposta’ en format duet, el sisè disc del polifacètic cantautor obrirà el cicle la nit de dissabte 13 de gener. Freixas, amb més de 1.500 actuacions i 13 anys ininterromputs dedicats a l’ofici de fer cançons, tornarà a posar de manifest la necessitat – ara més que mai – d’actualitzar i seguir reivindicant la cançó protesta.

 

La segona nit Caliu, el cicle comptarà amb el nou Cor Masculí de Barcelona, resident a la Farinera que debutarà a l’escenari amb el muntatge This is Love, acompanyat del Cor Jove de Sentmenat. Una nit dedicada a les agrupacions vocals amb un repertori actual que també deixarà espai pels grans clàssics i a temes que compartiran els dos cors junts a l’escenari.

 

Finalment, la tercera i última nit del cicle es preveu molt especial amb l’estrena d’una producció singular i única de soul electrònic que agrupa el combo de la mà de Pau Garcia (teclats) i ElTornado (fake drummer) amb les potents veus de les cantants Esmeralda Colette (Pelogruesoul), Brigitte Emaga, Paula Peso i Queralt Lahoz (De la Carmela) i les danses de la ballarina Sandra Jurado.

 

PROGRAMA CALIU 2018

 

CESK FREIXAS

Amb PROPOSTA, Cesk Freixas connecta la reivindicació amb el vessant més constructiu i positiu de la seva tradició ideològica, identificant-se en la reflexió i en l’autocrítica, i evidenciant que el gir cap a sonoritats contundents, i a vegades també més mediterrànies, es justifica en aquesta intenció de seguir actualitzant el discurs i l’estètica de la cançó de protesta.

 

Data: Dissabte 13 de gener 21 h

Entrada: 5 €

https://www.ticketea.com/entradas-concierto-cesk-freixas-proposta/


 

THIS IS LOVE

A càrrec del Cor Masculí de Barcelona + Cor Jove de Sentmenat

El Cor Masculí de Barcelona, creat el setembre del 2017 realitza la seva estrena absoluta a la Farinera acompanyat del Cor Jove de Sentmenat.

Espectacle creat en residència escènica a la Farinera.    

 

Data: Dissabte 17 de febrer 21 h

Entrada: 5 €

https://www.ticketea.com/


 

ELTORNADO

Estrena d’una producció singular i única de soul electrònic que agrupa el combo de la mà de Pau Garcia (teclats) i ElTornado (fake drummer) amb les potents veus de les cantants Esmeralda Colette (Pelogruesoul), Brigitte Emaga, Paula Peso i Queralt Lahoz (De la Carmela) i les danses de la ballarina Sandra Jurado.
Un format creat pel músic, cantant i productor ElTornado, alterego de Marcos Duran, juntament amb la Farinera per acabar d’arrodonir el 3r Cicle de Música d’Hivern.

 

Data: Dissabte 17 de març 21 h           

Entrada: 5 €

https://www.ticketea.com