TAULA RODONA – ACCIÓ COMUNITÀRIA AL VOLTANT DE L’ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE AL CLOT-CAMP DE L’ARPA

  • 03/11/2021
  • 17:00h.
  • Casal Barri EAMP

A càrrec de: Casal EAMP, Servei Rehabilitació Comunitària Esquerra Eixample - CPB- SSM, CoopeClot i voluntaris/es de la nevera i de la xarxa de suport mutu del Clot-Camp de l'Arpa.

TAULA RODONA – ACCIÓ COMUNITÀRIA AL VOLTANT DE L’ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE AL CLOT-CAMP DE L’ARPA

Des de l’EAMP hi ha diferents iniciatives que s’estan portant a terme per fer una alimentació sostenible i socialment compromesa:

El projecte de la nevera solidària és un cas clar contra el malbaratament alimentari, però també tenim l’allotjament de la cooperativa de consum ecològic Coopeclot o la centralització del repartiment fresc i ecològica les persones amb necessitat alimentària.

Però sabeu que darrere d’aquests projectes hi ha una tasca que va molt més enllà de l’alimentació? En el projecte de la nevera s’han implicat persones voluntàries, els serveis de salut mental de l’Eixample i les seves persones usuàries per donar encara de més sentit aquest projecte. La Xarxa de Suport Mutu ha buscat alternatives sostenibles al repartiment de menjar i la Coopeclot treballa també amb productors vinculats a la salut mental.

Vine a conèixer els projectes i descobreix com ens impliquem d’una forma comunitària des del Clot-Camp de l’Arpa en una alimentació sostenible i socialment més justa.

Activitat Gratuïta. No Cal Inscripció Prèvia.

  • 03/11/2021    17:00h.
  • Casal Barri EAMP