10 ANYS DE L’EAMP

10 ANYS DE L’EAMP

El casal de barri Espai Antoni Miró Peris és fruit d’una reivindicació veïnal. Aprofitant que els antics laboratoris Uriach ja no funcionaven es va reclamar l’espai com equipaments en una de les zones més mancades d’aquests en el barri. A partir d’aquí, l’EAMP va  passar d’un annex de la Farinera a ser un dels casals de barri més petits de Barcelona. Petit però que de mica en mica, es va fent gran. I el fa gran les veïnes que se’l fan seu, que monten grups oberts, que fan que el casal sigui un espai de socialització i un espai on van sorgint propostes de millora del barri. L’EAMP es va fent gran gràcies a vosaltres, i és per això que volem agrair-vos i celebrar amb tothom el seu desè aniversari.

 

Reserveu-vos del 5 al 12 de maig. L’EAMP canviarà al seva programació habitual per destinar tota la setmana a celebrar aquest desè aniversari. Cada dia volem que sigui festa grossa, per això estem preparant activitats per totes les edats i tots els interessos, perquè tothom pugui trobar-hi un espai de participació i festa: propostes gastronòmiques, de circ, música, familiars, de jocs, de memòria històrica, de cinema, de… estigueu al tanto, apunteu-vos-ho a l’agenda que sortirem a la plaça i farem festa grossa.

Us hi esperem!

 

PROGRAMA

 

10è. ANIVERSARI DE L’EAMP

 

Dissabte 5 de maig

CIDADES

Espectacle per a tots els públics.  Poema de circ contemporani que explora la relació entre el cos i el record.  Dirigit per Ricard Soler i Mallol. Intèrprets: Ángel Moraga, Brian Segura, Margot de Neve, Maria López. Textos: Italo Calvino i Franz Kafka

Hora: de les 12.00 a les 14.00 h

 

V ERMUT, PAELLA I SOBRETAULA AMB LA CARA ORQUESTRA (karaoke acústic)

Per la paella cal comprar tiquet prèviament  fins al dia  2 de maig (+ informació al 93 4507013 i a eamp@farinera.org ) Hora:  14’30 h  Preu:  9 €

 

Dilluns 7 de maig

LLIURAMENT PREMIS EAMP

Durant aquests 10 anys han passat moltes persones que han aportat molt al barri i al casal. Per això volem convidar a tothom per celebrar la feina i la implicació durant tots aquests anys i agrair a tots els veins i veïnes la seva col·laboració.

Hora: 19.00h

 

Dimarts 8 de maig

CONTACONTES AMB SOL GALATRO

Vine a gaudir de histories i contes plenes de diversió i sorpreses a la plaça Carme Montoriol. S’interpretaran diferents contes amb petites representacions d’aquests.

Hora: 18.00h

 

Dimecres 9 de maig

CINEMA A LA FRESCA  “Estiu 1993” de Carla Simón

Després de la mort dels seus pares, Frida (Laia Artigas), una nena de 6 anys, abandona Barcelona i marxa a viure al camp amb el seu oncle Esteve (David Verdaguer), la seva tia Marga (Bruna Cusí) i la seva petita filla de 3 anys Anna (Paula Robles), afrontant el primer estiu de la seva vida amb la seva nova família adoptiva. Lluny del seu entorn conegut, en ple camp, la nena haurà d’adaptar-se a la seva nova vida, cosa que no li serà gens fàcil. Durant aquest estiu, l’estiu del 93, Frida aprendrà a acceptar la seva pena, i els seus pares adoptius aprendran a estimar-la com la seva pròpia filla.

Hora: 22.00h

 

Dijous 10 de maig

FES EL TEU TEST AMB LONES ANTIGUES

En aquest taller reciclarem antigues lones de colors i aprendrem a construir testos reciclats. També es plantaran llavors de espècies aromàtiques com alfàbrega, sàlvia, espígol, julivert perquè t’ho puguis emportar a casa.

Cal inscripció prèvia a eamp@farienra.org al 93 450 70 13 o presencialment

Hora: 18.00h

 

Divendres 11 de maig

COMPETICIÓ DE JOC WANTED 7

Vine a passar una bona estona i a demostrar les teves habilitats amb els jocs de taula.

Tant l’EAMP com la Biblioteca del Clot, et deixem un espai per tal que puguis practicar (a partir del 2 de maig) i arribis als dies de la competició amb ben preparat/da.

Cal que t’inscriguis a l’EAMP o  eamp@farinera.org

Hi haurà dues sessions:
11 de maig. 18:30. EAMP. Plaça Carme Montoriol: Competició Wanted7
18 de maig. 18.30. Biblioteca El Clot- Josep Benet: Competició Catan
Organitzat per La Biblioteca El Clot-Josep Benet, EAMP i amb la col•laboració de Guerra de Mitos.

 

Hora: 18:30

Col·labora:  Guerra de Mitos

Organitza:  Biblioteca El Clot-Josep Benet i  EAMP

 

Dissabte 11 de maig

ENVERDIMENT PLAÇA CARME MONTORIOL

Vine a replantar els escocells de la plaça i ajuda’ns a guanyar espai pel verd i la biodiversitat a la nostra ciutat.

Hora: de les 10.00 a les 13.30h

Organitza: EAMP, Ecologia Urbana i Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona

 

Per a totes les activitats del  10è. aniversari de l’Eamp:

Lloc:  plaça Carme Montoriol,10

Organitza:  EAMP, Centre Cultural la Farinera del Clot i Federació d’Entitats del Clot Camp de l’Arpa