Arts Escèniques

La Farinera aposta per un projecte de creació escènica amb la cessió d’espais i el suport tècnic a companyies tant amateurs com professionals. Una fàbrica de creació constant on les companyies, a través d’una convocatòria trimestral, poden optar a una de les places de contraprestació i estrena de nous espectacles escènics.

Actualmenyt la convocatòria de projectes d’Arts Escèniques al Centre Cultural La Farinera del Clot està tancada però podeu podeu consultar convocatòries anteriors per saber quins són els requisits.

 

 

 

TEATRE JESÚS CONCERNAU

Superfície:
100 m2 amb escenari de 5 x 8 m (tarima de 8 x 4 m).

Característiques:
Il·luminació natural i artificial, terra de fusta i grada retràctil. Té dos camerinos, amb dues dutxes cadascun i un lavabo.

Aforament:
180 persones assegudes i 250 persones dretes.

Actualment fruit de la situació sanitària, hi ha restriccions d'aforament i només hi caben 57 persones assegudes. Les restriccions només permeten fer actes amb el públic assegut.

Escenari:
Les mides de l’escenari són de 8,40 m d'amplada per 5,12 m de profunditat. L’alçada de la tarima és de 0,74 m. L’estructura consta de 3 barres dins l’escenari a una alçada de 3,60 m i 1 barra frontal a 4,15 m, totes són motoritzades. El teló és americà amb obertura i tancament manual. La caixa negra té 3 bambolines i 4 cametes (2 a l’esquerra i 2 a la dreta). A la part posterior de l’escenari hi ha una pantalla de projecció de 3 x 4 m (amb motor de desplegament i recollida).

*L’ús de l’equip de so i llums requereix la contractació de personal tècnic de l’equipament.