CONCURS DE CARTELLS DE FESTA MAJOR DEL CLOT-CAMP DE L’ARPA 2021

CONCURS DE CARTELLS DE FESTA MAJOR DEL CLOT-CAMP DE L’ARPA 2021

La Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa, obre un concurs per presentar propostes pel cartell de la Festa Major del barri.

En cas que la Festa Major 2021 no es pogués celebrar per causes sanitàries fruit de la Covid-19, es valorarà si la imatge guanyadora s’utilitzarà per la Festa Major del 2022.

 

PARTICIPACIÓ I TERMINI D’ENTREGA: La/el participant haurà de presentar un portfoli artístic amb un mínim de 5 i un màxim de 10 obres pròpies en format digital (en .pdf, .jpg o .png) al correu: secretariafederacio@gmail.com fins el 17 de setembre de 2021 a les 24 h.

CONTINGUT: L’artista escollit/da es compromet al desenvolupament d’un cartell promocional de la festa en format DIN-A3, seguint la temàtica marcada per la comissió de Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa, i l’adaptació de l’obra als diferents productes digitals que en deriven d’aquest, com són les imatges per xarxes socials i pàgines web.

El dret intel·lectual de l’obra romandrà en possessió de l’artista, així com la Comissió de Festa Major es reservarà el dret de reproducció i utilització d’aquesta amb fins publicitaris no lucratius.

QUI ES POT PRESENTAR: Aquest concurs va dirigit a persones majors de 16 anys. No es podrà presentar a la convocatòria la persona guanyadora de l’anterior edició.

JURAT: El jurat està integrat per membres de la comissió de la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa.

El jurat es reserva el dret de deixar fora de concurs les/els artistes que incloguin continguts racistes, sexistes, homòfobs o que vulnerin els drets de les persones a les seves obres.

El jurat es reserva el dret de deixar el premi desert si la qualitat de les obres no és la desitjada.

PREMI: La persona que guanyi aquest premi rebrà una compensació econòmica de 300 euros i una menció de la seva trajectòria en el programa.

Barcelona, 17 de juliol de 2021