Teatre per a tots els públics

Matinals de teatre per a tots els públics un diumenge al mes. Combinació de programació de teatre, titelles, teatre musical i nous formats amb espectacles de qualitat orientats a la promoció de la cultura escènica als més petits de casa.

PROGRAMACIÓ

A càrrec de la Cia de Paper

Grills, aranyes, abelles, ocells, talps i formigues. La vida s’escampa per tots els racons.
A la riba d’un riu, les bestioles comparteixen un tros de terra. Cadascuna amb el seu niu, el seu cau, el seu catau.
Un bon dia hi arriba una nova espècie, la humana. Una pagesa que també hi fa el seu niu: una barraqueta de canya i fang. Amb el pas dels anys, però, aquell niu humà anirà creixent. Com s’ho faran les bestioles per continuar vivint en aquell indret?

MIRANIUS és la història d’un paisatge. Un paisatge on cada animal, cada arbre, cada pedra o cada meandre del riu hi té el seu encaix, i com si es tractés de peces d’un tàngram, amb cada moviment fan néixer noves figures, noves realitats.

MIRANIUS és un espectacle amb música i titelles sobre la coexistència de diverses espècies animals, i sobre les conseqüències que hi té l’empremta humana.

A partir de 4 anys

Data: Diumenge  9 d’octubre de 2022, 12
Preu: 4,5 €
Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural

 


A càrrec de la Cia. Toma Pa’Ti

La Volvoreta i en Teodor són millors amics de l’insti. Aniran al bosc a la recerca de criatures màgiques, però aquestes s’han extingit per culpa del Llibre Invisible. El mateix que obliga a la Princesa Nayara a casar-se a l’edat dels 18 anys. La Volvoreta s’escaparà amb la Princesa Nayara per destruir el Llibre Invisible. Pel camí, es faran amigues i es coneixeran a si mateixes com mai abans ho havien fet.

ESPECTACLE CREAT EN RESIDÈNCIA ESCÈNICA A LA FARINERA


Data:
Dissabte 5 de novembre de 2022, 12 h
Preu: 4,5 €
Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural

 


A càrrec de la Cia Enlaire

Vegin i passin és la història d’un viatger singular, ancorat en el temps, amb l’anhel de transmetre realitats efímeres. L’espectacle convida a reflexionar sobre els nostres records, de per què alguns perduren i altres simplement desapareixen, igual que les bombolles de sabó.

Són petites històries narrades que es poden fer en català, castellà o anglès, i la resta de l’espectacle és gestual.

ESPECTACLE INCLÒS DINS EL BARCELONA DISSTRICTE CULTURAL

Data: Diumenge 13 de novembre  de 2022, 12 h
Preu: Gratuït, però cal reservar
Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural

 


A càrrec de la Cia. Pocacosa Teatre

La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. Quan un d’aquests personatges recull una dent de sota el coixí d’un nen o una nena, li porta a la Lluïsa que és l’encarregada de triar el regal ideal per aquell nen o nena. La Lluïsa examina amb detall la dent i a través de la forma ( de si està molt gastada o no, del color, etc.) pot saber com és aquell infant, i per tant pot saber quin regal el farà feliç.
Això sí, sempre han de ser coses petites que puguin ser col·locades a sota el coixí.

La Lluïsa fa molts anys que fa aquesta feina, i és una experta en el tema. El problema és que s’està fent gran, es cansa molt, i de vegades s’equivoca. Per això està buscant algú que pugui substituir-la en aquesta feina important. Després de provar diferents candidats, troba a la Violeta. Però la relació entre totes dues no serà fàcil, fins que un dia, arriba al magatzem una dent molt  especial. Una dent que no és com les altres. Totes dues hauran d’unir esforços per descobrir quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular.

Data: Diumenge 11 de desembre de 2022, 12 h
Preu: 4’5 €
Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural