Teatre per a tots els públics

L’entrada a tots els espectacles té un cost de 4,50 euros excepte l’espectacle del 26 d’octubre que es realitza dins del marc del cicle Say it Loud i el del 10 de novembre dins el marc de la Festa Major, ambdós gratuïts.

L’aforament de la sala és limitat a 180 persones, excepte en el cas del 16 de desembre que l’aforament és de 2 passis de 100 persones i dels dos espectacles que es duran a terme a l’Esplanada de la Farinera (en aquests dos espectacles de l’esplanada no caldrà adquirir l’entrada).

Es poden adquirir les entrades gratuïtes  per telèfon al 93 291 80 80, per correu electrònic informacio@farinera.org a partir del dilluns anterior de cada l’espectacle.

Ja podeu consultar la programació  de la temporada 2019-2020

 

 

PROGRAMACIÓ

 

Dissabte 26 d’octubre del 2019,  18 h

BACK 2 CLASSICS

(Música i Circ)

A càrrec de la Cia. Planeta Trampolí

Back 2 Classics proposa un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família. Un espectacle on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un espectacle ple d’humor, poesia i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

Lloc: esplanada de La Farinera
Entrada: gratuïta
Edat: per a tots els públics

Espectacle dins el festival  Say it Loud

 


Diumenge 10 de novembre del 2019, 12 h

5 HISTÒRIES DIFERENTS  

(Titelles-Teatre d’objectes)

A càrrec de la Cia. Produccions Essencials

Un ventilador que es mou a poc a poc, un arquet de violí que s’ha quedat sord, una làmpada que no fa llum, un coixí amorós que no pot abraçar… Però el ventilador no para de girar, a l’arquet li agrada la música, la làmpada brilla quan somriu i el coixí ens dona escalfor quan estem tristos…

Són Cinc històries diferents i, per poder compartir les seves aventures, només cal caminar al pas que marquen els seus protagonistes, cantar al seu ritme, enfocar el seu camí i compartir el seu amor.

Lloc: teatre Jesús Concernau del Centre Cultural
Entrada: gratuïta, però cal adquirir-la aquí
Edat: + 4 anys

Espectacle dins el cicle Barcelona Districte Cultural i en el marc de la Festa Major del Clot-Camp del Arpa 2019

Espectacle accessible i inclusiu

 

 

 

 

 

 

Diumenge 15 de desembre del 2019, 12 h

LA GALLINA DELS OUS D’OR

(Arts Escèniques)

A càrrec de la cia. Zum-Zum Teatre
Els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or. Us imagineu si us passés a vosaltres?  LA GALLINA DELS OUS D’OR és una història que conta que els diners són un “cuento”.

Lloc: teatre Jesús Concernau del Centre Cultural
Entrada: 4,5 euros
Edat: + 4 anys

 

Diumenge 19 de gener del 2020, 12 h  

MARE TERRA

(Arts Escèniques)

 A càrrec de la cia. del Príncep Totilau

El Bernat té cinc anys i una pila de preguntes sense resposta: “D’on van sortir la lluna, el sol, les estrelles i el planeta Terra?”; “Com és que tots els dinosaures es van morir?”, “Abans de ser a la panxa de la mare, on era jo?”. Una nit, quan s’acaba d’adormir, uns personatges molt estranys entren a la seva habitació, hi construeixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li, a través de diferents números, l’origen de la vida al planeta Terra, des de la gran explosió del Big Bang fins a l’aparició de l’ésser humà.

Lloc: teatre Jesús Concernau del Centre Cultural
Entrada: 4,5 euros
Edat: + 3 anys

 

Diumenge 16 de febrer del 2020 h

AIGUA

(Dansa)

 A càrrec de cia. Mons Dansa

M’agrada l’aigua, puc observar-la durant hores i mai em canso de contemplar el seu moviment. L’aigua és màgica, es transforma, i sense deixar de ser la mateixa canvia d’aspecte per viatjar des del terra fins a l’aire en una constant transformació que no té fi. Ballar l’aigua…ser aigua i transformar-me. Ara líquida, ara gasosa, ara sòlida… Mil moviments, mil textures i colors. Vull ser una gota, un mar, un núvol, un riu i viatjar com l’aigua.

Lloc: teatre Jesús Concernau del Centre Cultural
Entrada: 4,5 euros
Edat: + 3 anys

 

Diumenge 22 de març del 2020, 12 h

QUIMERA 

(Arts escèniques )

A càrrec de la cia. La Guilla Teatre

Tots tenim el desig de viure aventures inoblidables, de passar uns dies de descans i tranquil·litat en un illa paradisíaca. Els personatges d’aquesta història han aconseguit aquesta fita, han viatjat fins a l’illa de Quimera amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics i fer realitat el somni d’unes vacances idíl·liques, per sortir de la quotidianitat. Entraran en un nou món de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible, un lloc sense mòbils ni connexió a internet, un món on només la imaginació hi té cabuda.  Benvinguts a QUIMERA, l’aventura de la vida!

Lloc: teatre Jesús Concernau del Centre Cultural
Entrada: 4,5 euros
Edat: per a tots els públics