Teatre per a tots els públics

Matinals de teatre per a tots els públics un diumenge al mes. Combinació de programació de teatre, titelles, teatre musical i nous formats amb espectacles de qualitat orientats a la promoció de la cultura escènica als més petits de casa.

 

PROGRAMACIÓ

  • ON VAS, MOBY DICK?

A càrrec de la cia. Centre de Titelles de Lleida

Adaptació lliure del clàssic d’Herman Melville, escenificat per a públic familiar, on els titelles de taula, la projecció d’animacions i les cançons ens endinsaran en la història d’una gran balena blanca, Moby Dick.

A en Tim li agrada molt veure el mar. Per això, sempre que pot, visita la seva àvia al seu poble de pescadors. Allí coneixerà la Kalin, una nena de la seva edat, que li explicarà la història de la Moby Dick. Tot jugant i fent volar la imaginació, en Tim i la Kalin reviuran les aventures de la gran balena blanca per lliurarse dels arpons del capità Ahab i seguir nedant lliure pels 7 mars.

A partir de 4 anys

 

Data: Diumenge 23  de  gener de 2022, 12 h
Preu: 4,5 €
Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural

 

 


  • LES SIRENES SÓN CALBES

A càrrec de la Cia. Deliri

La cia Deliri camina fent espectacles familiars d’actors i titelles de petit i gran format des de l’any 2009.

Les sirenes són calbes és el viatge de dos adults — immersos en el ritme frenètic de la societat actual— a un món oníric a través d’una rentadora i a la recerca d’uns mitjons desaparellats.

Un espectacle còmic i alhora poètic que reclama el dret a imaginar i a somiar, a no haver de ser gris pel fet de ser adult, a triar en què volem emprar el nostre temps i que ens recorda que nosaltres tenim les respostes del que estem buscant.

Però sobretot… fet amb cartró i amb el cor.

Espectacle adreçat a públic familiar.

Recomanat per a infants a partir de cinc anys

ESPECTACLE INCLÒS DINS EL BARCELONA DISSTRICTE CULTURAL

Data: Diumenge 27 de febrer de 2022, 12 h
Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural
Entrada: Gratuïta, però cal reservar plaça  al  web

 

 


 

  • ALMA

A càrrec de LaBú Teatre

Primavera, estiu, tardor i hivern. La companyia LaBú Teatre ens porta Almaun viatge visual, poètic i sensorial per les quatre estacions de l’any, en el qual els objectes, les titelles i els materials es converteixen en l’ànima de cada estació.

A l’escenari només hi ha l’Alma, interpretada per l’actriu i directora Anna Ros. La protagonista, una noia que està sola i que porta un carro amb coses extraordinàries, ens anirà explicant cada estació a través de personatges màgics, simbòlics i poètics. Alma ens parla del dia a dia, de cada objecte, de cada moment viscut amb molta sensibilitat, bellesa i amb un llenguatge ple de plasticitat.

Alma és un espectacle visual per a la primera infància de petit format basat en el teatre d’objectes i el moviment. Els més petits gaudiran d’una proposta amb materials naturals, evocadora, divertida i alhora poètica, que parla del pas del temps.

ESPECTACLE INCLÒS DINS EL BARCELONA DISSTRICTE CULTURAL

Data: Diumenge 20 de març  de 2022, 12 h
Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural
Entrada: Gratuïta, però cal reservar plaça  al  web

 

 


PROTEGIM-NOS DE LA COVID-19

  • Arribar amb temps d’antelació suficient per facilitar l’accés.
  • Seguir en tot moment les indicacions del personal del centre.
  • Esperar a ser acomodat per entrar i abandonar l’espai.
  • L’ús de mascareta és obligatori per accedir i moure’s per l’espai.
  • Davant d’algun símptoma de la Covid o si s’ha estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, no acudir a l’activitat