Teatre per a tots els públics

 

Degut a la situació sanitària provocada per la Covid-19 l’aforament de la sala s’ha reduït a menys del 50 % de l’aforament habitual.

Les entrades s’han d’adquirir a través de la nostra pàgina web, tant si són espectacles de pagament com si són gratuïts.

 

 

PROGRAMACIÓ

 

Diumenge 24 de gener del 2021, 12 h

(Espectacle de titelles i objectes)

A càrrec de la cia. el Príncep Totilau

“Monsieur Croche” és un espectacle d’actors, titelles i màscares per a infants, amb música per a piano de Claude Debussy interpretada en directe .
En aquest espectacle escenifiquem un somni imaginari, en el qual el compositor Claude Debussy i la seva dona, Emma Bardac, viatgen a una illa fantàstica. En aquest indret encantat, on habiten sirenes, ocells exòtics, insectes gegants i altres éssers màgics, el compositor trobarà la inspiració per crear noves peces musicals. A partir d’aquesta vivència, la parella tornarà al París de la Belle Époque, des d’on Debussy escamparà la seva música per tot el món i al llarg dels anys.

Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural
Entrada: 4,5 €
Venta d’entrades:  A partir del dilluns 18 de gener al web i/o a taquilla 1 hora abans de l’espectacle

 

Diumenge 14 de febrer del 2021, 12 h

(Titelles-Teatre d’objectes)

A càrrec de la cia. Thomas Noone Dance

El Molsa és un gos, un gos feliç, un gos que es desviu per la Janinka, la nena que més que la seva mestressa és la seva amiga i la seva família. Però les guerres destrueixen famílies, i el Molsa perd la seva quan una bomba destrueix casa seva i queda sol i perdut a la seva sort. Malgrat la desesperació, el Molsa decideix cercar el rastre del seu passat per convertir-lo en el seu futur i emprèn un viatge ple d’aventures, de plors i de rialles, de pors i d’esperances, per aconseguir reconstruir el que les bombes han malmès: la seva felicitat.

ESPECTACLE INCLÒS DINS EL BARCELONA DISSTRICTE CULTURAL

Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural
Entrada: Gratuïta, però cal reservar
Reserva d’entrades:  A partir del dilluns 8 de febrer al web  i/o a taquilla 1 hora abans de l’espectacle

 

Diumenge 7 de març  del 2021, 12 h

A càrrec de les Kakofónicas

“Es fa saber que avui, dia mundial de les fonts, hi haurà la inauguració de la NOVA FONT de la plaça de la Font del municipi. Es prega venir arreglat, pentinat i dinat. És indispensable venir puntual degut a la presència de la Reina Octava de la Fontain. Serà de màxima importància la vostra presència per poder seguir el protocol de seguretat i organització per tal de que tot surti perfecte.

Agraïm la vostra col·laboració.

Atentament,

L’organització.”

ESPECTACLE CREAT EN RESIDÈNCIA ESCÈNICA A LA FARINERA

Lloc: Esplanada del del Centre Cultural
Entrada: Gratuïta, però cal reservar
Reserva d’entrades:  A partir del dilluns 1 de març al web  i/o a taquilla 1 hora abans de l’espectacle

Diumenge 14 de març, 12 h

A càrrec de la Txema Muñoz

Una carta pot amagar tones de poesia, un mar de sorpreses o un oceà de màgia que només esperen que es trenqui el sobre per escampar-se arreu amb tanta volada com té la imaginació. I aquest és el món tancat a la carta que ens ha de lliurar un carter molt especial, que no vol fallar i que farà tot el que pugui i més per entregar aquesta missiva que sembla no tenir propietari, malgrat que algú segur que l’està esperant.

ESPECTACLE INCLÒS DINS EL BARCELONA DISSTRICTE CULTURAL

Lloc: Teatre Jesús Concernau del del Centre Cultural
Entrada: Gratuïta, però cal reservar
Reserva d’entrades:  A partir del dilluns 8 de març al web  i/o a taquilla 1 hora abans de l’espectacle

 

Diumenge 18 d’abril, 12 h

A càrrec de Borja Ytuquepintas.

És un símbol de com pot arribar a ser la natura de tossuda i de quant pot arribar a suportar un ésser viu per seguir estant viu. En Jojo és un orangutan condemnat pels homes a una vida de captivitat lligat per una cadena. Però en Jojo és també la primera baula d’una cadena de salvació orquestrada per homes que volen salvar els animals d’altres homes. En Jojo, l’orangutan protagonista de la història de la companyia Borja Ytuquepintas, va ser caçat de molt petit i condemnat a viure lligat i malnodrit durant onze anys fins que algú es va apiadar d’ell i, per poder-lo salvar i per poder-lo rescatar i acollir, va fundar Animal Rescue, una ONG que després ha ajudat molts animals a recobrar la seva llibertat. En Jojo, malgrat que va ser rescatat, mai va poder ser alliberat perquè el seu cos, els seus ossos, van quedar deformats pels anys de sofriment i de manca d’aliments.

ESPECTACLE INCLÒS DINS EL BARCELONA DISSTRICTE CULTURAL

Lloc: Teatre Jesús Concernau del del Centre Cultural
Entrada: Gratuïta, però cal reservar
Reserva d’entrades:  A partir del dilluns 12 d’abril al web  i/o a taquilla 1 hora abans de l’espectacle


PROTEGIM-NOS DE LA COVID-19

  • Arribar amb temps d’antelació suficient per facilitar l’accés.
  • Seguir en tot moment les indicacions del personal del centre.
  • Esperar a ser acomodat per entrar i abandonar l’espai.
  • L’ús de mascareta és obligatori per accedir i moure’s per l’espai.
  • Davant d’algun símptoma de la Covid o si s’ha estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, no acudir a l’activitat