Teatre per a tots els públics

Matinals de teatre per a tots els públics un diumenge al mes. Combinació de programació de teatre, titelles, teatre musical i nous formats amb espectacles de qualitat orientats a la promoció de la cultura escènica als més petits de casa.

 

PROGRAMACIÓ

 

(Espectacle de dansa)

A càrrec de Múcab Dans

Blowing és un espectacle visual, poètic i innovador, en el qual la dansa, la música en directe i la tecnologia ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd. Una proposta on la dansa conviu i interacciona amb les projeccions que formen una part transcendental de la història.  Aquest és el propòsit que es va marcar Múcab Dans, la companyia que la signa i que, des del 2010, presenta les seves creacions a cavall entre Barcelona i Girona. En aquest espectacle han estat dirigits pel coreògraf Toni Mira, premi nacional de Dansa el 2010 i que durant més de tres dècades ha estat al capdavant de la seva companyia Nats Nus Dansa. Toni Mira és un vell conegut del Barcelona Districte Cultural, ja que en la primera edició del circuit va presentar un solo anomenat Monòlit.

Durada: 52 minuts

ESPECTACLE INCLÒS DINS EL BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

Data: Diumenge 17 d’octubre de 2021, 12 h
Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural
Entrada: Gratuïta, però cal reservar plaça al web

         

 


(Titelles-Teatre d’objectes)

A càrrec de Ambauka

Què ens agrada més dels concerts familiars dels Ambauka? L’energia gamberra i la música de qualitat, 100% artesanal i en directe, dels seus espectacles frescos i altament participatius, que omplen de petits i grans les festes i festivals d’arreu des de fa més de 10 anys.

Què ens agrada, encara més, del concert De cap per avall dels Ambauka? Que volen posar el món de cap per avall, capgirar i canviar coses que no ens agraden del nostre entorn i ho fan implicant el públic des de l’inici per assolir junts aquest objectiu compartit.
De cap per avall és el tercer disc i el nou concert familiar del grup Ambauka, que des del 2008 ens ofereix uns espectacles altament participatius, enèrgics i per a totes les edats, amb música 100% en directe i combinant sons i músiques populars i modernes.

Durada: 75 minuts

ESPECTACLE INCLÒS DINS EL BARCELONA DISSTRICTE CULTURAL

 

 

Data: Diumenge 14 de novembre del 2021, 12 h
Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural
Entrada: Gratuïta, però cal reservar plaça  al  web

       

 


 

A càrrec de La petita Malumaluga

Com sonen els núvols, el xim-xim de la pluja, la potència del tro, la melodia del vent i la força del mar, dels rius i de les onades a la platja?
A la peça Núvols amb nadons la companyia La petita malumaluga s’apropa als més petits de tots per descobrir-los tots aquests secrets a través de les percussions en directe.
Un espectacle sonor, però també dotat d’una gran força visual, en què l’estètica dels núvols es combina amb la infinitat de formes sonores que pot prendre l’aigua. Núvols amb nadons és també una proposta escènica participativa on la interacció amb el petit públic, a través de diverses tècniques instrumentals i de petites percussions, és constant.
Una vegada més la reconeguda i premiada companyia La petita malumaluga sedueix el públic més exigent, proposant-li un espectacle amb una estètica cuidada al detall i una forta aposta pel llenguatge sonor i musical, així com per la participació d’aquest públic en la peça per fer-lo, també, protagonista.

Durada: 35 minuts

ESPECTACLE INCLÒS DINS EL BARCELONA DISSTRICTE CULTURAL

Data: Diumenge 12 de desembre  del 2021, 12 h
Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural
Entrada: Gratuïta, però cal reservar plaça al  web

     

 

 


PROTEGIM-NOS DE LA COVID-19

  • Arribar amb temps d’antelació suficient per facilitar l’accés.
  • Seguir en tot moment les indicacions del personal del centre.
  • Esperar a ser acomodat per entrar i abandonar l’espai.
  • L’ús de mascareta és obligatori per accedir i moure’s per l’espai.
  • Davant d’algun símptoma de la Covid o si s’ha estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, no acudir a l’activitat