Muses

El Cicle incideix en la idea que a diversos àmbits de la vida social i del món cultural, la construcció social del rol femení i del rol masculí crea desigualtats de gènere i, per tant, uns estereotips ja marcats envers algunes formes d’expressió artístiques. Per minimitzar diferències, per trencar amb convencions socials i per atorgar a la dona el paper que es mereix, durant l’última setmana de novembre s’han programat tallers, xerrades, exposicions i bon humor.

 

PROGRAMACIÓ MUSES 2017

Arts Escèniques

CONVERSACIONES CON UNA GATA SORDA

A càrrec de la poeta Georgina Castillo i la ballarina Encarni Sánchez

“Conversaciones con una Gata Sorda” és un espectacle de poesia i dansa-teatre, un diàleg de paraula i moviment en què l’humor, la imatge poètica, el surrealisme, la quotidianitat, el ritme i la música s’ajunten en la veu de la poeta Georgina Castillo i la ballarina Encarni Sánchez.

ESPECTACLE D’INAUGURACIÓ DEL CICLE MUSES.

Dia: Dimecres 22 de novembre, 20 h

Lloc: Bar del Centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada:  gratuïta

 

Concert

NIT DE CANTAUTORES: MERITXELL GENÉ I LU ROIS

Meritxell Gené i Lu Rois pujaran a l’escenari per demostrar que la nova cançó catalana trepitja fort i deixa empremta. Un cara a cara entre dues de les cantautores catalanes de nova fornada més destacades.

Dia: Dijous 23 de novembre, 21 h

Lloc: Bar del Centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada: gratuïta

 

Xerrada i Taller

L’ART D’INTERVENIR. INTERVENCIÓ ARTÍSTICA I IGUALTAT DE GÈNERE

A càrrec del PIAD Sant Martí

A partir d’estratègies d’intervenció artística, aprendrem a contestar les imatges imposades de l’art, els mitjans de comunicació i la publicitat, intervenint sobre aquestes, modificant-les, transgredint-les, per tal de qüestionar estereotips de gènere, denunciar la violència simbòlica envers les dones i fomentar una societat més igualitària.

Dia: Divendres 24 de novembre, de 18 a 20 h

Lloc: Centre Cultural la Farinera del Clot.

Entrada: gratuïta. Aforament limitat

 

Concurs

4T CONCURS DE MONÒLEGS MUSES

Després de l’èxit de les darreres edicions, arriba la 4a Final del Concurs de Monòlegs humorístics de dones. Les finalistes del certamen ens mostraran la seva proposta d’entre les que s’escollirà la guanyadora. Tot plegat presentat per Impro Barcelona.

Dia: Divendres 24 de novembre, 21 h

Lloc: Teatre Jesús Concernau del centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada: gratuïta

 

Tots els públics

AL SOSTRE DEL MÓN

EL LLARG VIATGE DE LA SASHA AL POL NORD

Any 1882. Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per tal de recuperar el famós vaixell.

(Sessió de cinema familiar a partir de 5 anys)

Dia: Diumenge 26 de novembre, 17.30 h

Lloc: Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada: gratuïta. Aforament limitat.  Reserva d’entrades a informacio@farinera.org