Muses

El Cicle incideix en la idea que a diversos àmbits de la vida social i del món cultural, la construcció social del rol femení i del rol masculí crea desigualtats de gènere i, per tant, uns estereotips ja marcats envers algunes formes d’expressió artístiques. Per minimitzar diferències, per trencar amb convencions socials i per atorgar a la dona el paper que es mereix, durant l’última setmana de novembre i la primera de desembre s’han programat tallers, xerrades, exposicions i bon humor.

 

PROGRAMACIÓ MUSES 2018

Taller

RISOTARÀPIA

 A càrrec del PIAD Sant Martí

El riure ens ajuda a relaxar-nos, a oblidar els problemes durant una estona, a atenuar la por, a dissipar les preocupacions i ansietats no desitjades, i
a ser més tolerants.

Dia: dimecres 21 de novembre, de 17 a 19 h

Entrada: Gratuïta però cal reservar plaça a informacio@farinera.org o al 93 291 80 80,  una setmana abans de l’activitat.

 

Taller

RETALLANT ROLS MITJANÇANT EL COLLAGE

A càrrec de Coll²

Coll² és un grup multicultural que treballa el collage a partir d’una temàtica i des d’un posicionament crític i social. Realitzen diverses trobades amb la intenció de generar un espai de refexió, conversa i creativitat a través del nostre imaginari social. En aquest taller pràctic farem servir el collage per subvertir los rols sexistes d’una manera lliure i creativa, en un ambient relaxat. Porta tisores, cola de barra, revistes i alguna cosa per picar.

Dia: Dijous 22 de novembre de 18 a 21 h  i divendres 23 de novembre de 18 a 21 h

Gratuït però cal reservar plaça a informacio@farinera.org o al 93 291 80 80,  a partir del 12 de novembre.

 

Arts escèniques

ÀRIES DE RESERVAT

A càrrec d’Elena Martinell i Glòria Garcés

No és Cap d’Any, però fem com si ho fos. I això no és el reservat d’un hotel de luxe des del qual s’ensuma la sal del mar, però tanquem els ulls i pensem que l’olor de salnitre ens omple els pulmons. Sona un vals… deu ser el Danubi Blau? I un altre. I un altre. Fins que s’escolten les 12 campanades: gong, gong, gong… Però després ningú beu xampany, ni menja raïm… Ni a dalt ni a baix de l’escenari: la soprano i la pianista s’han quedat amb la boca oberta; i el respectable, si és que ho era, la té tancada per sempre més. Són tots morts!!!

(Espectacle dins el Barcelona Districte Cultural)

Dia: Divendres 23 de novembre, 21 h

Lloc: Bar del Centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada gratuïta. Adquireix la teva entrada gratuïta aquí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exposició

ON S’ATURA EL TEMPS

A càrrec d’Esther Aguilera

“On s’atura el temps” és l’intent, potser, de plasmar en una imatge, no només el present sinó, les vides passades i els sentiments de les persones que van habitar en aquests llocs, avui abandonats. Petites càpsules del temps preservant la seva essència.

Petites càpsules del temps que extreuen a la vida la bellesa de l’oblit.

Dates: Del 29 de novembre al 22 de desembre

Inauguració: Dijous 29 de novembre, 19:30 h

Entrada: gratuïta.

 

Concert

MABEL FLORES EN CONCERT

La cantautora Mabel Flores  presenta el seu nou treball ‘Entre mujeres’, acompanyada de ‘El Peri’ a la bateria. Ofereix un concert carregat de sensibilitat, feminisme i tendresa, centrant tota la seva atenció en la dona i la lluita per la justícia social, la llibertat i la igualtat, reivindicant la necessitat de crear aliances i xarxes de solidaritat.

Dia: Dijous 29 de novembre, 21’30 h

Entrada: gratuïta

 

Arts escèniques

BARCELONA (CONTRA LA PARET)

A càrrec de la Cia. LAPÚBLICA

Entre glop de cervesa i glop de cervesa, entre ball i ball, entre rialla i rialla, l’obra ens explica tres històries de tortures, de vexacions, de mentides, tres històries reals que han enterbolit la imatge de la nostra ciutat durant l’última dècada. Tres històries que ens faran perdre la innocència i descobrir una ciutat que posa els seus habitants contra la paret.

(Espectacle dins el Barcelona Districte Cultural)

Dia: Divendres 30 de novembre, 21 h

Entrada gratuïta. Adquireix la teva entrada gratuïta aquí.

 

Arts escèniques

5è  CONCURS DE MONÒLEGS MUSES

Després de l’èxit de les darreres edicions, arriba la 5ª Final del Concurs de Monòlegs humorístics de dones.

Les finalistes del certamen ens mostraran la seva proposta d’entre les que s’escollirà la guanyadora. Tot plegat presentat per Impro Barcelona

Dia: Dissabte 1 de desembre, 21 h

Lloc: Teatre Jesús Concernau del centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada: gratuïta

 

Concert

BALKAN PARADISE ORCHESTRA

Qui pot parar quiet quan sona una fanfara? Qui no queda seduït pel poder d’una música marcada pel ritme festiu i vibrant de la percussió i per unes trompetes, uns clarinets, unes tubes i uns trombons que esclaten en sonoritats brillants que ressonen com focs d’artifici en una nit d’estiu? Així és la música que Balkan Paradise Orchestra ha reunit en el disc K’Ataka.

Dia: Dissabte 1 de desembre, 23 h

Lloc: Teatre Jesús Concernau del centre Cultural la Farinera del Clot

Entrada gratuïta. Adquireix la teva entrada gratuïta aquí.