Més que Muses

Més que Muses, 10è Cicle de dones creadores

 

Com cada any i ja en són 10, arriba el  Més que Muses, Cicle de Dones Creadores, organitzat pel Centre Cultural La Farinera del Clot  i el PIAD Sant Martí amb la clara intenció de donar visibilitat a la tasca que desenvolupen les dones artistes i que any rere any ha treballat per assolir aquest objectiu.

És per això que el Muses es consolida com una trobada per a dones creadores que compartiran un espai públic on exposar, fer crítica constructiva i sensibilitzar.

Amb aquest cicle volem reflexionar envers el paper de la dona en les diferents disciplines de l’art, en les que tradicionalment han quedat relegades a un segon pla i han sigut presentades com a subjectes passius malgrat la qualitat de les seves produccions. Per això, és tan important generar espais de reflexió i  donant-los visibilitat com a creadores.

 

 


PROGRAMACIÓ MUSES 2022


 

EXPOSICIÓ

 • JO INSUBMISA

Jo Insubmisa és una mostra pòstuma de l’obra de la Pili Arroyo,  un dona feminista i Lluitadora que va viure a la Barcelona dels 90 i que va tenir una vida plena de llums i també grans ombres. És aquest un  homenatge a la seva vida i expressió artística en aquest 50 aniversari del seu naixement, i quan  també fa  20 anys de la seva desaparició.

Inauguració: Dijous 13 de gener, 19 h
Dates: del 13 de gener al 26 de febrer de 2022

 


ARTS ESCÈNIQUES

 • BLANCA DESEVELADA
  A càrrec de la Cia. Aleteo TeatroL’obra presenta dues històries entrellaçades que viuen 12 personatges que decideixen expressar-se en 9m2 de món escènic a través d’una única actriu.(ESPECTACLE DINS EL BARCELONA DISTRICTE CULTURAL)Data: Divendres 11 de febrer, 20 h
  Gratuït.  Cal adquirir entrada a farinera.org

ARTS ESCÈNIQUES

 • 8è CONCURS DE DONES MONOLOGUISTES

Després de l’èxit de les darreres edicions, arriba la 8a Final del Concurs de Monòlegs humorístics de dones. Les finalistes del certamen ens mostraran la seva proposta d’entre les que s’escollirà la guanyadora. Tot plegat presentat per Impro Barcelona.

Data: Divendres 18 de febrer, 20 h
Preu: Gratuït (Cal reservar entrada a www.farinera.org)


MÚSICA

 • CARAMELO A KILO

Caramelo a Kilo contempla una dolça interacció cultural entre Veneçuela, Colòmbia, l’Argentina i Barcelona, caminant sempre de la mà de la música cubana.
(ESPECTACLE DINS EL BARCELONA DISTRICTE CULTURAL)

Data: Dissabte 19 de febrer, 20 h
Preu: Gratuït (Cal reservar entrada a www.farinera.org)


MÚSICA

 •  CONCERT DE CLOENDA EXPOSICIÓ  “JO INSUBMISA”
  Data: Dijous 24 de febrer, 20 h
  Preu: Gratuït (no cal reservar)
  Lloc: Bar del Centre Cultural La Farinera del Clot

 


 

PROTEGIM-NOS DE LA COVID:

 • Arribar amb temps d’antelació suficient per facilitar l’accés.
 • Seguir en tot moment les indicacions del personal del centre.
 • Esperar a ser acomodat per entrar i abandonar l’espai.
 • L’ús de mascareta és obligatori per accedir i moure’s per l’espai.
 • Davant d’algun símptoma de la Covid o si s’ha estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, no acudir a l’activitat.