Endorfines

Edició 2018

Torna per 8è any consecutiu el millor cicle d’humor a la fresca: l’Endorfines. El Centre Cultural la Farinera del Clot presenta, des de finals de juny i durant tot juliol, un total de quatre dijous al vespre amb espectacles que ens oferiran una programació on l’humor de qualitat en serà la clau.

Estem convençuts que la proposta serà molt ben rebuda per passar millor les caloroses nits d’estiu.

El dijous 28 de juny  a les 20h l’Endorfines arrenca amb l’espectacle El domador de puces de Fèlix Brunet, on descobrirem com és un circ de puces.
Seguirem amb el primer dijous de juliol, el dia 5 a les 20h amb la Cia. LePuant i el seu espectacle Tot sol …. i núvol on un innocent pallasso ens farà riure de valent.
La tercera sessió de l’Endorfines, el 12 de juliol, arribarà l’espectacle Round a round de la Cia. Franxi Natra Clowna on gaudirem veient acrobàcies.
El dijous 19 de juliol, Handle with care de la Diana Gadish tancarà aquesta edició de l’Endorfines on l’escenari s’omplirà de caixes de cartró que ens sorprendran.

Passarem uns dijous ben divertits que ens ajudaran a oblidar-nos de la calor, on riurem i gaudirem a la terrassa del Centre Cultural la Farinera.

Tot plegat obert a tothom i gratuït. Una combinació ideal per incrementar les endorfines estivals.

————————————————————————————————————-

EL DOMADOR DE PUCES
A càrrec de Fèlix Brunet

Dia: dijous 28 de juny de 2018, 20 h
Lloc: terrassa del Centre Cultural la Farinera del Clot
Entrada: gratuïta

Un circ de puces Tradicional d’estil Victorià, amb una preciosa escenografia construïda artesanalment sobre una consola Isabelina del segle XIX. Un espectacle amb tots els actes d’un circ convencional, corda fluixa, el forçut, l’Home Bala (en aquest cas, Puça Bala), trapezistes, mag, domador i faquir.
Tothom ha sentit parlar dels Circs de Puces, però poca gent n’ha vist un!

 

 

TOT SOL …. I TOT NÚVOL
A càrrec de la Cia. LePUANT 

Dia: dijous 5 de juliol de 2018, 20 h
Lloc: terrassa del Centre Cultural la Farinera del Clot
Entrada: gratuïta

Un pallasso innocent, però conscient, que té qualsevol recurs per a combatre l’avorriment; Una cadira per a seure, per a jugar, per a ballar, i per a mil històries més; I una maleta que no sabem què hi ha a dins. “Tot sol…. i núvol” transforma la realitat en ficció. “Tot sol” en busca de… companyia; “I núvol” per allò que ens agradaria dir i no ens atrevim. “Tot sol… i núvol”, un espectacle proper  i molt humà, on tothom s’hi sentirà identificat.

 

ROUND A ROUND
A càrrec de Franxi Natra Clowna

Dia: dijous 12 de juliol de 2018, 20 h
Lloc: terrassa del Centre Cultural la Farinera del Clot
Entrada: gratuïta

Una dona un xic especial presenta el seu espectacle unipersonal amb jocs, improvisació amb el públic, encants amb habilitats de circ, hula hoop, manipulació d’objectes, clown… Una dona amb tot el power que no oblidaràs!!!

 

HANDLE WITH CARE
A càrrec de la Diana Gadish

Dia: dijous 19 de juliol de 2018, 20 h
Lloc: terrassa del Centre Cultural la Farinera del Clot
Entrada: gratuïta

Handle with care és un espectacle que juga amb elements simples, com caixes de cartró i papers, amb la plasticitat de les formes i amb atmosferes creades a través del moviment.
Amb un llenguatge visual suggerent i poètic, la interacció entre l’actriu i el públic es va desenvolupant fins a compartir el protagonisme i transformar totalment l’espai.
D’una manera lúdica, a través de l’humor, ens mostra la fragilitat de l’ésser humà i la necessitat de cuidar-nos entre nosaltres.