Endorfines

Edició 2019

 

L’ENDORFINES TORNA UN ESTIU MÉS PER FER-NOS RIURE

 

9è Cicle d’humor i d’estiu amb cinc sessions còmiques a la fresca.

 

El Centre Cultural la Farinera del Clot presenta, des de finals de juny i durant tot juliol, un total de cinc dijous al vespre amb espectacles que ens oferiran una programació on l’humor de qualitat en serà la clau.

Enguany amb una novetat, i és que combinarem actuacions a la terrassa del Centre Cultural amb espectacles itinerants al Parc de Glòries el nou pulmó verd de Barcelona, que combina més de 20.400 m2 de verd amb un munt d’espais d’estada i oci per a la ciutadania. El parc compta amb una programació d’activitats estable per dotar de vida aquest nou espai.

L’Endorfines creix i aquesta edició sumarem un espectacle més, i passarem de quatre sessions a cinc.

És doncs, una bona oportunitat per relaxar-nos de la calor, riure i gaudir dels vespres a la la terrassa de La Farinera i del nou parc de Glòries. Tot plegat obert a tothom i gratuït.  Una combinació ideal per incrementar les endorfines estivals.

El dijous 27 de juny a les 20 h donarà el tret de sortida a les primeres rialles l’espectacle itinerant Wandering Orquestra, que ens portarà de l’esplanada del Centre Cultural al nou Parc de Glòries, on quatre músics buscaran el lloc on han d’actuar. El segon espectacle serà el dijous 4 de juliol  i ens endinsarem en un restaurant italià molt peculiar amb l’espectacle Antipasti. Amb  Wet floor  arribarem a l’equador de l’Endorfines, el dijous 11 de juliol,  i haurem d’anar en compte en no embrutar l’escenari.  Sin remite serà el següent espectacle, el dijous 18 de juliol, on un carter ens farà riure veient com li volen les cartes que esperen ser rebudes. Acabarem l’Endorfines 2019 el dijous 25 de juliol amb l’espectacle itinerant fins el Parc de Glòries amb una revolució peculiar creada per un grup de pallassos, la Revoluclown.

Espectacle de carrer, per a tots els públics.

ENDORFINES 9È CICLE D’HUMOR I D’ESTIU A LA FARINERA 

Dies: tots els dijous del 27 de juny al 25 de juliol
Lloc:
terrassa del Centre Cultural La Farinera del Clot i Parc de Glòries

Entrada: 
gratuïta

————————————————————————————————————-

WANDERING ORQUESTRA

A càrrec de la cia. Sergi Estabanell

Una boja i inusual orquestra cerca lloc per fer el seu concert.

La Wandering Orquestra arriba a la ciutat disposada a interpretar un gran concert. Reunits ja els quatre músics es dirigeixen cap al lloc on s’ha de fer el seu concert. Tot és a punt. Vestits per a l’ocasió, amb els seus instruments i amb el públic present. Busquen el teatre on han de tocar, però sembla que hi ha un petit problema, ningú sap on han de tocar ni amb qui cal parlar…

 

Dies: dijous 27 de juny, 20 h
Lloc:
espectacle itinerant des de l’esplanada del Centre Cultural fins al Parc de Glòries

Entrada: 
gratuïta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANTIPASTI

A càrrec de la cia. El que ma queda de teatre

L’Antipasti és un curiós restaurant de carrer de menjar italià, regentat per dos cuiners ben especials: el xef Marcelo Mascarpone i el seu ajudant Pepino Pepperoni. Números de màgia amb menjar, beguda, foc… Malabars amb tot el que es pugui trobar a una cuina… Participació del públic… Vespa, spaguetti i la millor música italiana.

Arribats directament de Napoli, cuinaran pizzes, pasta, faran malabars amb verdures, rebots amb tomàquets, curses amb Vespa, música amb les olles, màgia amb el foc… La seva cuina és tot un espectacle, tot i que potser al final tot s’acaba convertint en un desastre.

Sigueu valentes i reserveu taula a l’Antipasti!

Dies: dijous 4 de juliol, 20 h
Lloc:
terrassa del Centre Cultural 

Entrada: 
gratuïta

 

WET FLOOR

A càrrec de la cia. Cris-is

L’espectacle és a punt de començar. El festival ha contractat les serveis de l’empresa “ Wet Floor “, amb més de 30 anys d’experiència. Una dona de la brigada de neteja és l’encarregada de condicionar l’escenari. Tot ha d’estar net abans que arribin els artistes. Una tasca senzilla, que es convertirà en missió impossible abocada al desastre.

Dies: dijous 11 de juliol, 20 h
Lloc:
terrassa del Centre Cultural 

Entrada: 
gratuïta

 

 

SIN REMITE

A càrrec dede Jean Philippe Kikolas

Un espectacle de circ i humor gestual.
Un personatge sense paraules, que desperta un aire de nostàlgia.
Un joc amb l’escena, els objectes i el públic.

Amb aquesta premissa de joc es presenta SIN REMITE que a través de tècniques com el teatre gestual, comèdia slapstick o diferents gags visuals, ens introdueix en el seu particular món i ens apropa a un ofici que cada vegada el veiem més llunyà.

Espectacle on s’utilitzen diferents tècniques de circ, manipulació d’objectes, malabars i una infinitat de solucions pels conflictes que se li plantegen i que el duran fins i tot a ficar-se dins un globus gegant.

Inspirat en el còmic  francès Jacques Tati, i el seu curtmetratge  L’École du Facteurs (1947)

Dies: dijous 18 de juliol, 20 h
Lloc:
terrassa del Centre Cultural 

Entrada: 
gratuïta
                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 

REVOLUCLOWN

A càrrec de  la cia. Revoluclown

REVOLUCLOWN és un espectacle molt energètic de Clown.

REVOLUCLOWN  és un espectacle de clown on un grup de pallassos arriben per fer una revolució creant una aventura èpica, entusiasta i amb molta diversió. Més que un espectacle de carrer és un estímul per trobar la manera de construir la comunitat a través del joc i l’alegria, una reapropiació simbòlica de l’espai, el teatre, la ciutat i fins i tot la vida.

Dies: dijous 25 de juliol, 20 h
Lloc:
espectacle itinerant des de l’esplanada del Centre Cultural fins al Parc de Glòries

Entrada: 
gratuïta