Endorfines

Edició 2020

 

L’ENDORFINES  TORNA A  INSTAL·LAR-SE A LA FARINERA PER 10è ANY CONSECUTIU

 

Mai hauríem pensat que celebraríem el 10è aniversari de l’Endorfines, Cicle d’Humor i d’Estiu a La Farinera en un moment tan complicat fruit de la crisi sanitària viscuda aquesta primavera.

Aquest any, més que mai necessitem retrobar-nos i alliberar l’hormona de la felicitat.  És per això que hem preparat una edició ben especial amb dos espectacles d’humor que ens ajudaran a evadir-nos.

Serà una edició diferent, ja que les places seran limitades, per tal de garantir l’aforament òptim per mantenir les distàncies de seguretat. Per tant, caldrà que el públic reservi la seva entrada a través de la nostra web. Malgrat haver de reservar la localitat els espectacles seguiran sent gratuïts.

Des de La Farinera us animem que vingueu, serà una bona manera de retrobar-nos, després de tant de temps, i de passar millor les nits caloroses.

Els dos espectacles programats ens faran riure de valent i malgrat que les mascaretes no ens permetran veure els somriures, segur que sentirem les rialles i ompliran de bon humor l’esplanada de La Farinera.

 

Dies: els dijous 16 i 30 de juliol
Lloc: esplanada del Centre Cultural La Farinera del del Clot
Entrada:
gratuïta, però és imprescindible fer reserva a www.farinera.org

Important: Cal venir amb mascareta

 ————————————————————————————————————-

 

 

 

 

MONEY FOR FREE

A càrrec de la cia. Sergi Estabanell

MoneyForFree és una intervenció urbana político-poètica duta a terme per l’artista noruec  John Fisherman.

Una provocació i una alteració de l’ordre públic que, en forma de joc, busca investigar quina relació tenim amb els diners i fins a quin punt som conscients de la capacitat de la societat per a apoderar-se i prendre decisions de forma conjunta.

 

Dia: dijous 16  de juliol, 20 h
Lloc:
esplanada del Centre Cultural

Entrada: 
gratuïta, però és imprescindible fer reserva a www.farinera.org

 

 

A LA FRESCA

A càrrec de la cia. Anna Confetti

A la Fresca” és un espectacle còmic de carrer  per a tots els públics. Tres personatges, que ens resultaran molt familiars, i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions, entre quotidianes i surrealistes, que portades a l’extrem esdevenen còmiques.

 

Dies: dijous 30  de juliol, 20 h
Lloc: esplanada del Centre Cultural
Entrada: 
gratuïta, però és imprescindible fer reserva a www.farinera.org