Endorfines


Edició 2022

TORNA LA FELICITAT A L’ESPLANADA DE LA FARINERA

 

Un any més, i ja en van 12, acabem la temporada activant l’hormona de la felicitat amb el Cicle d’Humor i d’Estiu Endorfines.

Des de La Farinera us animem que vingueu, serà una bona manera de retrobar-nos amb el veïnat, abans de marxar de vacances. Rient passarem millor les nits caloroses d’estiu.

Els quatre espectacles programats ens faran riure de valent i un any més l’esplanada de La Farinera  s’omplirà de rialles i alegria.

Iniciarem el cicle amb l’espectacle Bye Bye Confetti  on tres pallassos ploren la mort del seu líder, Confetti i busquen com substituir-lo. Seguirem amb Whitte Bottom un espectacle de Ramiro Vergaz on les piruetes, malabailes proeses i  malapteses són protagonistes.  Amb el tercer espectacle viatjarem en una rulot amb La Bleda i el seu espectacle Les vacances de la madame Roulotte. El cicle acabarà amb Olicopter d’Oli  Clown, en espectacle de clown amb ànima d’estrella de rock.  

Us esperem com cada estiu per gaudir plegades de la programació i seguir reivindicant que #LACULTURAÉSSEGURA!

 

 ———————————————————————————————-
 ———————————————————————————————-

DATES: Els dijous  30 de juny*, 7, 14 i 21 de juliol a les 20 h
LLOC:
Esplanada del Centre Cultural La Farinera del del Clot
PREU:
Gratuït, no cal reservar

* L’espectacle del 30 de juny té un límit d’aforament de 135 persones. Un cop hagi començat, NO es podrà accedir a les grades per veure l’espectacle.

 ———————————————————————————————-
 ———————————————————————————————-


PROGRAMACIÓ

 

Tres pallassos ploren la mort del seu líder, Confetti: l’absència del pare espiritual que els guiava és notòria; el buit que ha deixat sembla absolut; la manca de lideratge els desconforta, els aclapara, els mortifica: la desolació!

Algú haurà de substituir-lo?!

Un cop superat el dol, arrenquen els tràfecs per a cercar un nou guia.

Bye bye, Confetti és un espectacle de pallassos extravagants i autèntics, en què les mitges tintes no hi tenen cabuda. Humor i amor, a parts iguals. Però, sobretot, sorpresa i estupefacció, en un espai on públic i actors respiren les mateixes emocions.

Durada: 55 minuts

Data: Dijous 30  de juny, 20 h
Lloc: Esplanada de La Farinera
Entrada:
Gratuïta

Important Aquest espectacle té un límit d’aforament de 135 persones. Un cop hagi començat, NO es podrà accedir a les grades per veure l’espectacle.

 

 

 

 

 

 

 

 

A càrrec de Ramiro Vergaz

Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat de l’oblit. Aquest showman autèntic i atemporal, per fi es troba amb l’arribada de la nova dècada daurada que tant ha esperat, els anys 20 són aquí. Un segle més tard…!

Piruetes, “malabailes”, proeses i malapteses.  Elegància, extravagància, llums i lluentor… barrejat amb molt d’humor, això és “White Bottom” una picada d’ullet al “Black Bottom”, un ball afroamericà que es va popularitzar a principis del segle XX.

Senyores i senyors, siguin testimonis de la prova vivent que l’únic somni que es perd és el que s’abandona.

Durada: 45 minuts

Data: Dijous 7  de juliol, 20 h
Lloc:
Esplanada del Centre Cultural

Entrada:
Gratuïta

 

 

 

A càrrec de La Bleda

Comencen les vacances. Arriba al lloc on creu que serà perfecte per passar el seus dies de relax. Allà té una gran sorpresa : hi ha un munt de gent que l’espera i vol passar amb ella aquesta estona.

El bon humor respirarà per tot arreu, els ocells, les flors, els arbres, la gent, tot amb gran felicitat. Però no tot serà perfecte … segur que aquestes vacances seran un veritable record per sempre més.

Durada: 45 minuts

Data: Dijous 14  de juliol, 20 h
Lloc:
Esplanada del Centre Cultural

Entrada:
Gratuïta

 

 

 

A càrrec de Oli clown

Un espectacle de clown amb ànima d’estrella de rock.

Ritmes i percussió de cap a peus i el contundent so de la bateria. L’Oli és espontaneïtat, excentricisme, humor i corrosiva acidesa.

“De Rock Star no se’n fa, s’hi  neix ’’

Durada: 45 minuts

Data: Dijous 21  de juliol, 20 h
Lloc:
Esplanada del Centre Cultural

Entrada:
Gratuïta