Teatre per a tots els públics

En commemoració del 20è Aniversari del Centre Cultural La Farinera del Clot, l’entrada a tots els espectacles de la temporada 2018-19 serà GRATUÏTA.

L’aforament de la sala és limitat a 180 persones, excepte en el cas del 16 de desembre que l’aforament és de 2 passis de 100 persones i dels dos espectacles que es duran a terme a l’Esplanada de la Farinera (en aquests dos espectacles de l’esplanada no caldrà adquirir l’entrada).

Es poden adquirir les entrades gratuïtes  per telèfon al 93 291 80 80, per correu electrònic informacio@farinera.org o bé a aquí  a partir del dilluns anterior de cada l’espectacle.

Ja podeu consultar la programació  de la temporada 2018-19

 

En commemoració del 20è Aniversari del Centre Cultural La Farinera del Clot, l’entrada a tots els espectacles d’aquesta temporada serà gratuïta.

 

PROGRAMACIÓ

 

PETITS PRÍNCEPS

 

Diumenge 14 d’octubre, 12h

Música i Arts Escèniques

Entrada: gratuïta
(edat: + de 3 anys)

 

A càrrec de la Cia. Mumusic Circus

Ser el rei i la reina d’un territori construït amb bidons que s’enlairen i que rodolen, que són cases i aixoplucs, balancins i gronxadors. I acollir prínceps, petits prínceps que són sempre els més grans. I amb ells cantar. I tocar el violí. I fer acrobàcies. I equilibris. I jugar. I somiar. I fer castells a l’aire i omplir de torres de guaita aquest petit país que tant s’assembla al de la infància. No cal que passi res perquè succeeixin moltes coses. No cal córrer. No cal ni impressionar ni pressionar.

L’espectacle cavalca entre un concert musical i un espectacle escènic, tot utilitzant el CIRC com a llenguatge de base.

50 minuts de poesia visual i musical que passen a ritme d’abraçada, tot jugant i fent equilibris entre cançons que són contes i viatjant per escenes que s’entrellacen entre si com un trencaclosques circular.

La màgia de la senzillesa i un llenguatge simple, humà i proper.. Un llenguatge polivalent teixit des de l’emoció i l’espontaneïtat.

Els espectacles de la companyia de Clara Poch i Marçal Calvet, Mumusic Circus, estan pensats per deixar-se anar, per gronxar els menuts amb imatges i melodies, amb jocs i poesia, per acaronar-los amb tendresa.

 

(Espectacle dins el Barcelona Districte Cultural)

 

 

ELS SECRETS DE MR. STROMBOLI

Dissabte 20 d’octubre, 17:30 h

Arts Escèniques

Entrada: gratuïta
(edat: per a tots els públics)

(Esplanada de la Farinera)

 

A càrrec de cia. El que ma queda de teatre

Mr. Stromboli és un firaire, un xerraire venedor d’elixirs miraculosos que recorre pobles i fires presentant els seus invents i els seus fenòmens. Amb el seu carro ple d’andròmines, ens presenta a la bella dama, que de tant prendre menjar d’ocells  es va convertir en au i a qui propulsarà en el divertit número del canari canó, o el simi que va recollir a Borneo i a qui ha ensenyat a fer trucs de màgia. No ho dubtin ni un moment. Passin i vegin, i descobreixin els secrets de Mr. Stromboli!!!

(Espectacle dins el cicle Say It Loud)

 

 

LA FESTA DEL TEMPS

Diumenge 11 de novembre , 12 h

Música

Entrada: gratuïta
(edat: per a tots els públics)

 

A càrrec de la cia. Xiula

Espectacle teatral i musical  on farem un recorregut per les emocions que van descobrint els seus quatre membres mentre viatgen pel món intentant arribar a un cim de 5.472 metres.

Cadascuna de les seves aventures es convertirà en una cançó amb els ritmes més moderns i variats . Ens traslladarem  fins a l’Himàlaia en un espectacle viu, ple d’humor i interactiu on els dibuixos i les ombres hi tindran un paper molt important.

El camí serà una festa i quan arribem en farem una altra, una de ben grossa, La festa del temps.

 

(Espectacle dins el Barcelona Districte Cultural i en el marc de la Festa Major del Clot-Camp del Arpa)

30 ELEFANTS SOTA UN PARAIGUA

Diumenge 16 de desembre, 12h  i 13 h (2 passis – aforament limitat a 100 persones per passi)

Dansa

Entrada: gratuïta
(edat: per a tots els públics)

 

A càrrec de la cia. La Petita Malumaluga

Espectacle pensat per a agosarats aventurers disposats a endinsar-se en un món on tot està per descobrir i on cada descobriment és el millor regal. D’aquest espectacle només en  gaudiran els exploradors intrèpids, aquells que, llanterna en mà i guiant-se per la brúixola dels seus sentiments, acceptin enrolar-se a bord d’un vaixell carregat d’imatges, colors, sons, jocs, músiques, danses… Un vaixell ple de màgia. Vols pujar al vaixell de la Petita Malumaluga?

 (Espectacle dins el Barcelona Districte Cultural)

 

36 POLZADES

Diumenge 20 de gener de 2019, 12h

Arts Escèniques

Entrada: gratuïta
(edat: per a tots els públics)

A càrrec de la cia. Miscel·lània Teatre

Una història dolça, tendra i sorprenent, on un curiós personatge ens obre de bat a bat la porta de casa seva. La relació amb el que l’envolta ens conduirà reiteradament a viure situacions impossibles i divertides, que ens transportaran a un món màgic on els objectes tenen ànima. Des de la vostra cadira gaudireu de la seva enganyosa solitud, que es veurà alterada per una simpàtica visita, vinguda del més enllà. Què passarà?

(Espectacle de creació, sense parla, amb Banda Sonora Original, projecció audiovisual i per a públic familiar)

 

CÖSMIX

Diumenge 24 de febrer de 2019, 12 h

Arts Escèniques

Entrada: gratuïta
(edat: per a tots els públics)

 

A càrrec de cia. Teatre Mòbil

Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arriben a l’escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: Fan música impossible, fan teatre reciclàssic, fan l’animal i fins i tot ens avancen el futur en viu i en directe! Cösmix, dos còmics de dimensions còsmiques i un mix de bogeria! Esteu preparats? Doncs ja els tenim aquí!

 

(Espectacle dins el Barcelona Districte Cultural)

 

QUAN  NO TOCÀVEM DE PEUS A TERRA 

Diumenge 31 de març, 12 h

Música i circ

Entrada: gratuïta
(per a tots els públics)

 

A càrrec del Circ Pistolet

Dos amics. Tots dos acròbates. Un passat en comú que va néixer quan s’enlairaven sobre unes fustes per aprendre a fer castells. I moltes ganes de jugar, de recordar com eren aquelles tardes de joc quan tot semblava possible, quan tot estava per escriure, quan els somnis podien fer-te volar fins a la lluna però encara no tocaves de peus a terra.
Dos amics que encara ho són. I que volen seguir jugant. I que continuen fent acrobàcies. I enlairant-se. I enfilant-se. I rodolant. I buscant l’equilibri. Dos amics que practiquen un joc còmplice, que es fa gran a partir de la confiança, que moltes vegades és fràgil i que, de vegades, s’ensorra, però que sempre es torna a aixecar. Com els castells.

(Espectacle dins el Barcelona Districte Cultural)

 

THE INCREDIBLE BOX

Diumenge 28 d’abril de 2019, 12 h

Arts Escèniques

Entrada:  gratuïta
(edat: per a tots els públics)

(Esplanada de la Farinera)

 

A càrrec de la cia. La Tal

Quan es va estrenar, fa 150 anys, THE INCREDIBLE BOX va ser un èxit. Ara, el director i dos excèntrics ajudants intenten mantenir la grandesa del Show. Però la genialitat no s’hereta encara que,  potser,  al final de tant intentar ser magnífics ho aconseguiran.

Tres personatges a la corda fluixa del desastre.

(Espectacle dins el Barcelona Districte Cultural i en el marc de la commemoració del 20è aniversari del Centre Cultural La Farinera del Clot)