Caliu

CALIU, CICLE DE MÚSICA D’HIVERN  2019

El Centre Cultural La Farinera del Clot començarà el 2019  amb la 4º edició del  Cicle de música d’hivern CALIU,  un cicle de música que servirà de refugi per passar l’hivern amb menys fred.

Durant els mesos de gener, febrer i març, el Caliu ens portarà tres propostes musicals de caire íntim i acollidor, amb un format de concert que serà ideal per escoltar i veure asseguts al teatre Jesús Concernau del Centre Cultural.

El cicle vol que el públic se senti com a la saleta d’estar de casa seva i per això es crearà un ambient adient íntim per aconseguir-ho.

Caliu i la música d’hivern protagonitzaran la programació del 12 de gener al 16 de març amb una actuació mensual en format cafè teatre.

 

 

ALBERT FREIXAS PRESENTA”OOPALANA”

Albert Freixas presenta “Oopalana” (Red B Records), el seu segon àlbum. Un disc gravat només amb guitarres acústiques i veus, però que lluny de ser avorrit i previsible, esdevé fresc i sorprenent.

Dissabte 12 de gener del 2019, 21 h

5 €

 

SANDRA BAUTISTA

Sandra Bautista és una de les perles de la pedrera musical catalana. Talent, joventut i una veu dolça i incisiva. Al novembre es va proclamar guanyadora absoluta de la 18a edició del concurs de música SONA 9 de la Revista Enderrock

Dissabte 9 de febrer del 2019, 21 h

5 €

 

CINEMA AMERICA presenta “FIREFLIES”

Cinema America ens presenta el seu primer treball “Fireflies”, un treball d’estil New Folk autoproduït i autogestionat. En Marc guillem i en Raül Márquez ens presentaran el seu directe amb grans músics en un ambient íntim i acústic.

Dissabte 16 de març del 2019, 21 h

5 €