Caliu

CALIU, CICLE DE MÚSICA D’HIVERN  2022

 

El Centre Cultural La Farinera del Clot començarà el 2022 amb la 7ª edició del  Cicle de música d’hivern CALIU,  un cicle de música que servirà de refugi per passar l’hivern amb menys fred.

Durant tres dissabtes de gener,  febrer i març, el Caliu ens portarà tres propostes musicals de caire íntim i acollidor, amb un format de concert que serà ideal per escoltar i veure asseguts al teatre Jesús Concernau del Centre Cultural.

El cicle vol que el públic se senti com a la saleta d’estar de casa seva i per això es crearà un ambient adient íntim per aconseguir-ho.


PROGRAMACIÓ


POL CARDONA & The TRUE SPARKS

Incondicional de la Música Negra i el Rock, va començar la seva trajectòria musical fent piano i coral de petit, i escoltant. entre d’altres a Pink Floyd, Dire Straits i Pritis Redding a casa dels seus avis.

Instruït a l’escola de música Jam Sessions i forjat amb llarga trajectòria als escenaris amb bandes com la A4 Reggae Orquestra o Two Roads.

Acompanyat per The True Sparks, Pol Cardona proposa una selecció de temes propis i versions que respiren folk, blues i soul americà. Presentat a tres veus i guitarra, el trio flueix amb exquisidesa vocal a través de diferents paisatges del gènere, creant un ambient càlid i tranquil però amb una càrrega emocional indiscutible per a l’espectador que vol endinsar-se en la seva música.

Dissabte 15 de gener del 2022, 20 h
5,50 euros
Venta d’entrades  al web a partir del dilluns 10 de gener.

 


DIËRESIS, CONCERT D’ISABELL VINARDELL & ISABELLE LAUDENBACH

Diëresis  és el signe que serveix per a donar veu a la vocal muda en gairebé tots els idiomes del món. Un revulsiu que desperta, que crida, que destapa forces tòniques i que activa el cos cap a una versió més connectada de nosaltres mateixes. Dos punts minúsculs que tenen el poder de canviar el so de la lletra, i amb ella, el món.

Diëresis és el nou disc d’Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbac, és una reflexió musical coral sobre l’expressió, que aborda el recorregut que fem per mostrar-se cada vegada més properes a la seva essència. La Isabel Vinardell i la Isabelle Laudenbach construeixen un repertori íntim a partir de l’experiència pròpia i les propostes poètiques d’alguns dels autors més destacats de l’escena actual com la  Mireia Calafell, l’Héctor Arnau, la Laura Tomàs o Dorothée Volut, que es van escriure un text inèdit per tal que poguessin recollir la seva expressió més lliure.

Diëresis és també un homenatge a un dels grans artistes de la paraula, en  Paco Ibáñez. La veu i la dansa de la Isabel Vinardell i els sons de la guitarra i els cors de la Isabelle Laudenbach ens situaran en un punt de partida per poder accedir a aquest coneixement íntim que apunta directament a l’ànima i al cos.

Dissabte 12 de febrer  del 2022, 20 h
5,50 euros
Venta d’entrades  al web a partir del dilluns 7 de febrer.


BERTA SALA & DOMINIK LANDOLT

“Songs of my friend” és un projecte que surt de l’amistat entre la cantant catalana, Berta Sala i el pianista austríac, Dominik Landolt, i, que es coneixen als Tallers Musicals d’Avinyó l’any 2013, a través del jazz.

Aquest agost els dos músics s’han trobat a Viena on han enregistrat el CD “Songs of my friend” amb cançons originals i han fet dos concerts de preestrena.

El directe format per un quartet de músics professionals, Berta Sala, cantant; Dominik Landolt, pianista; Xavi Castillo, baixista; i Adrià Claramunt, bateria; representen cançons pròpies en català, que segueixen la línia del jazz i la música moderna.

Dissabte 5 de març del 2022, 20 h
5,50 euros
Venta d’entrades  al  web a partir del dilluns 28 de febrer.

 


PROTEGIM-NOS DE LA COVID:

  • Arribar amb temps d’antelació suficient per facilitar l’accés.
  • Seguir en tot moment les indicacions del personal del centre.
  • Esperar a ser acomodat per entrar i abandonar l’espai.
  • L’ús de mascareta és obligatori per accedir i moure’s per l’espai.
  • Davant d’algun símptoma de la Covid o si s’ha estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, no acudir a l’activitat.