Caliu

CALIU, CICLE DE MÚSICA D’HIVERN  2021

 

El Centre Cultural La Farinera del Clot començarà el 2021 amb la 6ª edició del  Cicle de música d’hivern CALIU,  un cicle de música que servirà de refugi per passar l’hivern amb menys fred.

Durant dos dissabtes de gener i febrer, el Caliu ens portarà tres propostes musicals de caire íntim i acollidor, amb un format de concert que serà ideal per escoltar i veure asseguts al teatre Jesús Concernau del Centre Cultural.

El cicle vol que el públic se senti com a la saleta d’estar de casa seva i per això es crearà un ambient adient íntim per aconseguir-ho.

 

PROGRAMACIÓ

 

CLÀUDIA CABERO PRESENTA “AORTA”

Clàudia Cabero presenta el seu últim disc Aorta (U98 Music, 2019), a quatre mans i quatre peus, amb el guitarrista i productor de l’àlbum Pau Romero. Aquest treball inclou cançons pròpies i peces tradicionals en les quals batega un esperit compartit amb els vincles d’amistat i família.

Nascuda a Barcelona en una família de músics, CLÀUDIA CABERO  és arquitecta de formació, cantant de vocació i inquieta per definició. Després de vint anys cantant en cors, i havent rebut formació musical clàssica de petita i de jazz al Taller de Músics durant l’època universitària, a l’abril del 2016 arranca un projecte personal en solitari, acompanyada per la seva guitarra i una estació looper.

Dissabte 16 de gener del 2021, 19,30 h 

5,50 euroswww.farinera.org

 

 

ESMERALDA COLLETE PRESENTA “TIERRA FRÁGIL”

Esmeralda Colette és una jove actriu i cantant de Santa Coloma de Gramenet que creix en un ambient de fortes influències multiculturals, amb catorze anys comença a cantar de forma autodidàctica amb el seu amic i guitarrista Joaquín Dolyenko. En aquest concert ens presentarà el seu nou EP “Tierra Frágil”

Dissabte 6 de febrer  del 2021, 19,30 h 

8 euroswww.farinera.org