Caliu

CALIU, CICLE DE MÚSICA D’HIVERN  2020

 

El Centre Cultural La Farinera del Clot començarà el 2020 amb la 5ª edició del  Cicle de música d’hivern CALIU,  un cicle de música que servirà de refugi per passar l’hivern amb menys fred.

Durant els mesos de gener, febrer i març, el Caliu ens portarà tres propostes musicals de caire íntim i acollidor, amb un format de concert que serà ideal per escoltar i veure asseguts al teatre Jesús Concernau del Centre Cultural.

El cicle vol que el públic se senti com a la saleta d’estar de casa seva i per això es crearà un ambient adient íntim per aconseguir-ho.

Caliu i la música d’hivern protagonitzaran la programació del 18 de gener al 21 de març amb una actuació mensual en format cafè teatre.

 

PROGRAMACIÓ

 

PEDRO JAVIER GONZÁLEZ PRESENTA”BABIA”

 

El guitarrista barceloní  presenta un nou àlbum que pot definir-se com un “monòleg de guitarra”, ja que no hi ha en ell més actors ni escenografia que el de l’instrument de fusta i sis cordes.

Es diu que algú està en “babia” (a la lluna de València)  quan la seva ment es troba lluny d’on se suposa que hauria d’estar.

Des d’allí respira lliure, burla la consciència. “Babia”  és el llenç en blanc que precedeix a la pintura, el silenci sobre el qual emergeix la música que acaba esclatant en sons de colors.

En la seva senzillesa resideix el desafiament i la recompensa, la cerca eterna de la bellesa. Pedro Javier González ofereix un concert íntim on ens endinsa a l’origen de cada peça, fent-nos formar part elles.

Dissabte 18 de gener del 2020, 21 h 

5,50 euros (Venda d’entrades a www.farinera.org)

 

JOAKY PRESENTA “LA MEMORIA QUE TANTO DESCUIDÉ”

Retornar al lloc on tot va començar. Tornar d’un exili. 

Aquesta podria ser la millor manera d’entendre aquesta primera aventura en solitari de Joaky. Nou disc i nou camí.

Les cançons de La memoria que tanto descuidé tracen un viatge a través de la memòria sentimental que va anar forjant-se amb el pas dels anys.  Sota la producció i direcció musical de Raúl Márquez ens arriba aquesta proposta de tall intimista que fusiona al cantautor amb noves músiques com el folk o el pop.

Dissabte 15 de febrer del 2020, 21 h 

5,50 euros (Venda d’entrades, a partir del 10 de febrer, a  www.farinera.org)

 

CLÀUDIA CABERO PRESENTA “AORTA”

Clàudia Cabero presenta el seu últim disc Aorta (U98 Music, 2019), a quatre mans i quatre peus, amb el guitarrista i productor de l’àlbum Pau Romero. Aquest treball inclou cançons pròpies i peces tradicionals en les quals batega un esperit compartit amb els vincles d’amistat i família.

Nascuda a Barcelona en una família de músics, CLÀUDIA CABERO  és arquitecta de formació, cantant de vocació i inquieta per definició. Després de vint anys cantant en cors, i havent rebut formació musical clàssica de petita i de jazz al Taller de Músics durant l’època universitària, a l’abril del 2016 arranca un projecte personal en solitari, acompanyada per la seva guitarra i una estació looper.

Dissabte 21 de març del 2020, 21 h 

5,50 euros (Venda d’entrades, a partir del 16 de març, a www.farinera.org