TEATRE

Divendres 11 de febrer, 20 h

A càrrec de la Cia. Aleteo Teatro

L’espectacle Blanca desvelada de la Cia. Aleteto Teatro ens presenta dues històries entrellaçades: La de Carmen, una presa política en època de la Guerra Civil que donarà a llum en una presó, i la de Blanca, una jove actriu en l’època actual que sobreviu fent monòlegs còmics en bars mediocres.

12 personatges que decideixen expressar-se en 9m2 de món escènic a través d’una única actriu. Ella serà el vincle perquè l’essència més delicada d’aquests 12 éssers humans s’apoderi de tots els teus sentits.

Un text humà. Cru. Honest. Ple de feminitat, de tendresa i de realitat. Éssers humans nus mostrant la seva part més íntima engaliparan a un espectador que quedarà atrapat coneixent-los, seduït per la seva autenticitat i la seva força.

Un relat que camina entre la por i el perdó, entre la desesperació i el somriure, entre la incredulitat i el desig, entre l’humor i la lluita contra els nostres propis monstres.

Reserva la teva entrada gratuïta aquí


 

MÚSICA

Dissabte 19 de febrer, 20 h

La proposta musical de Caramelo a Kilo recull una dolça interacció cultural entre Veneçuela, Colòmbia, l’Argentina i Barcelona, caminant sempre de la mà de la música cubana. La banda, formada per les germanes Ahylin i Ahyvin Bruno, Lucía Fumero i Mafe Ramírez, comprèn estils com ara el son, el bolero, el chachachá i la salsa, encara que la mescla de les seves diferents personalitats fa que aquests gèneres es fusionin amb tota naturalitat i que ens transportin a un viatge pel Carib.

El nom del grup prové d’una expressió col·loquial cubana, que es va tornar popular arreu del món amb la cançó Caramelo a Kilo de La Sonora Matancera, interpretada per la gran Celia Cruz, màxim exponent femení del gènere.

Històries de migracions amb herències musicals, plenes de color, s’uneixen per oferir un espectacle poderós. Caramelo a Kilo és una connexió amb el ball; una invitació a ser lliures; un ritual musical que delecta tot tipus de públic.

Música feta amb sentiment i sabor.

Reserva la teva entrada gratuïta aquí

 


ESPECTACLE FAMILIAR

Diumenge 27 de febrer, 12 h 

A càrrec de la Cia. Deliri

La cia Deliri camina fent espectacles familiars d’actors i titelles de petit i gran format des de l’any 2009.

Les sirenes són calbes és el viatge de dos adults — immersos en el ritme frenètic de la societat actual— a un món oníric a través d’una rentadora i a la recerca d’uns mitjons desaparellats.

Un espectacle còmic i alhora poètic que reclama el dret a imaginar i a somiar, a no haver de ser gris pel fet de ser adult, a triar en què volem emprar el nostre temps i que ens recorda que nosaltres tenim les respostes del que estem buscant.

Però sobretot… fet amb cartró i amb el cor.

Recomanat per a infants a partir de cinc anys

Reserva la teva entrada gratuïta aquí


 

ESPECTACLE FAMILIAR

Diumenge 13 de març, 12 h 

A càrrec de La petita Malumaluga

Com sonen els núvols, el xim-xim de la pluja, la potència del tro, la melodia del vent i la força del mar, dels rius i de les onades a la platja?

A la peça Núvols amb nadons la companyia La petita malumaluga s’apropa als més petits de tots per descobrir-los tots aquests secrets a través de les percussions en directe.

Un espectacle sonor, però també dotat d’una gran força visual, en què l’estètica dels núvols es combina amb la infinitat de formes sonores que pot prendre l’aigua. Núvols amb nadons és també una proposta escènica participativa on la interacció amb el petit públic, a través de diverses tècniques instrumentals i de petites percussions, és constant.

Una vegada més la reconeguda i premiada companyia La petita malumaluga sedueix el públic més exigent, proposant-li un espectacle amb una estètica cuidada al detall i una forta aposta pel llenguatge sonor i musical, així com per la participació d’aquest públic en la peça per fer-lo, també, protagonista.

Reserva la teva entrada gratuïta aquí

 


 

ESPECTACLE FAMILIAR

Diumenge 20 de març, 12 h

A càrrec de LaBú Teatre

Primavera, estiu, tardor i hivern. La companyia LaBú Teatre ens porta Almaun viatge visual, poètic i sensorial per les quatre estacions de l’any, en el qual els objectes, les titelles i els materials es converteixen en l’ànima de cada estació.

A l’escenari només hi ha l’Alma, interpretada per l’actriu i directora Anna Ros. La protagonista, una noia que està sola i que porta un carro amb coses extraordinàries, ens anirà explicant cada estació a través de personatges màgics, simbòlics i poètics. Alma ens parla del dia a dia, de cada objecte, de cada moment viscut amb molta sensibilitat, bellesa i amb un llenguatge ple de plasticitat.

Alma és un espectacle visual per a la primera infància de petit format basat en el teatre d’objectes i el moviment. Els més petits gaudiran d’una proposta amb materials naturals, evocadora, divertida i alhora poètica, que parla del pas del temps.

Reserva la teva entrada gratuïta aquí


 

MÚSICA

Dissabte 26 de febrer, 20 h 

Amb una sensibilitat única, una estètica cuidada i una petita picada d’ullet al folklore, Valeria Castro, una de les promeses femenines més importants del moment, presenta en directe el seu primer EP Chiquita, una recopilació de totes les cançons que va escriure amb afecte i cura des de ben petita quan va començar en el món de la música.

Una guitarra i una veu dolça capaç de les escales més delicades han fet de Valeria Castro un fenomen emergent amb epicentre propi en la música d’autor nacional. Lletres sensibles carregades de memòria i honestedat acompanyen a un so impregnat de l’herència musical que teixeix llaços amb la música folklòrica de les illes canàries.

Aquest primer EP, amb temes propis, ens mostra per primera vegada el talent de compositora de Valeria, sempre acompanyada pel seu músic Alberto Torres, que l’acompanya amb guitarra, piano i violí.

 Reserva la teva entrada gratuïta aquí


 

TEATRE

Divendres 8 d’abril, 20 h 

A càrrec de La Pocket

Una parella que trenca i una veritat de la qual no n’han volgut parlar. Ara tots dos s’enfronten a una revelació que els marcarà un camí diferent per a cadascú. Un camí que és tant just com necessari: un final que també és un principi. Tancar ferides, prendre consciència, acceptar la responsabilitat, perdonar-se, trobar respostes, fer-se preguntes.
El que no es diu, fa pujar dalt de l’escenari la realitat silenciada del que es coneix com a “cultura de la violació”, aquella dinàmica tan arrelada en la nostra construcció social i sentimental que fa que permetem conductes, que encobertes per l’amor, el desig i la necessitat de respondre a les expectatives d’un imaginari adquirit, perpetuen la pràctica de la violació.

Es tracta d’una cosa tan comuna i silenciada que ens pensem que no existeix. Però alhora és tan comuna i tan propera que, si cadascú de nosaltres reviséssim la nostra biografia sencera, tots acabaríem trobant-la.

Tots i totes descobriríem que algun cop vam ser víctimes i algun cop vam ser agressors. Una altra cosa és que mai no vulguem o no sapiguem dir-ho.

Reserva la teva entrada gratuïta aquí

 


PROTEGIM-NOS DE LA  COVID:

  • Arribar amb temps d’antelació suficient per facilitar l’accés.
  • Seguir en tot moment les indicacions del personal del centre.
  • Esperar a ser acomodat per entrar i abandonar l’espai.
  • L’ús de mascareta és obligatori per accedir i moure’s per l’espai.
  • Davant d’algun símptoma de la Covid o si s’ha estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, no acudir a l’espectacle.