WALL CLAIM: DONES I ART URBÀ

  • 04/03/2020
  • 18:30h.
  • Casal de Joves La Traca-CC La Farinera
WALL CLAIM: DONES I ART URBÀ

En motiu del Dia Internacional de la Dona, el proper 4 de març se celebrarà la primera edició del programa artístic Wall Claim, un projecte d’art i reivindicació social impulsat per Wallspot. Aquest  programa artístic consisteix en convidar a diferents artistes que formin part de la plataforma a pintar el mur exterior del Centre Cultural La Farinera del Clot sota una temàtica vinculada amb els Dies Internacionals establerts per la ONU. Wall Claim, doncs, respon a la necessitat de donar visibilitat a certs col·lectius aplicant l’art com a medi i eina de reivindicació social.

Per això, en motiu del Dia Internacional de la Dona, el proper 4 de març celebrarem la primera edició amb l’artista Emily Eldridge, una artista d’Estats Units que actualment viu entre Barcelona i Berlín. Usualment treballa la temàtica de la figura femenina de forma multidisciplinària a través de la il·lustració, l’art urbà, murals, disseny gràfic i instal·lacions.

El mural s’executarà del 3 al 4 de març, i anirà acompanyat d’una xerrada sobre Dones i Art Urbà, que es realitzarà el mateix 4 de març al Casal de Joves La Traca a les 18.30 h, de la mà de la pròpia artista i de Carla Gimeno Jaria, comissària i Project Manager de la plataforma Wallspot i del projecte.

Emily Eldridge ha sigut l’artista seleccionada per a pintar un mural artístic al mur exterior del Centre Cultural La Farinera del Clot.

A més, aquell mateix dia a les 18.30 h, Emily Eldridge (artista) i Carla Gimeno Jaria (Wallspot i Rebobinart) faran una xerrada sobre Dones i Art Urbà al Casal de Joves La Traca.

No us ho perdeu!

  • 04/03/2020    18:30h.
  • Casal de Joves La Traca-CC La Farinera