WALL CLAIM 8 MARÇ

  • 09/03/2021 al 10/03/2021
  • Exterior CC Farinera
WALL CLAIM 8 MARÇ

A càrrec del Casal de Joves del Clot, Rebobinart i el CC La Farinera del Clot

El mes de març, amb motiu de la Diada Internacional de la Dona, celebrem la tercera edició de Wall Claim al Centre Cultural La Farinera del Clot amb l’artista Killa.EK.

De el 9 a l’10 de març, Killa.EK estarà pintant un mural reivindicatiu sobre la figura de la dona en el mur exterior de La Farinera.

L’activitat es completarà el dimecres  10 de març amb una xerrada a càrrec del  col·lectiu Las Migras de Abya Yala, del qual l’artista en forma part.

Killa.Ek és una artista que va créixer a la ciutat de Quito (Equador) on va desenvolupar la seva habilitat en el dibuix i la pintura. L’any 2018 va començar a interessar-se pel món dels murals, sota la necessitat que sentia de canviar els grisos de la ciutat per colors i de generar una nova dinàmica en els espais urbans.
La inspiració de la seva obra és la dona i la seva relació amb la naturalesa i gran part del seu treball és donar veu als pobles nadius de Llatinoamèrica sempre representats per figures femenines per donar poder i reivindicar el paper de la dona en les comunitats.

L’artista pintarà, doncs, una nova peça feminista a l’exterior de La Farinera del Clot i el mural estarà exposat durant tres mesos.

L’activitat es complementarà amb una xerrada el dimecres 10 de març a les 18’30 h amb el col·lectiu feminista llatinoamericà Las Migras de Abya Yala , format per Jahel Guerra Roa, Lorena Álvarez-Chávez, Daniela Efímera i Killa.EK, parlaran sobre el seu projecte comú en la xerrada ” la Caputxa com Aliada “. Aquest projecte, que va néixer fa un any durant la marxa de l’8M, s’ha desenvolupat a partir de diferents disciplines com la fotografia, el periodisme, l’art tèxtil o l’art urbà.

Per assistir a la xerrada cal reservar  enviant un correu electrònic amb el teu nom, cognom i telèfon a dinamitzaciolatraca@gmail.com.

Wall Claim és un programa artístic impulsat per Wallspot que consisteix a convidar a diferents artistes que formen part de la plataforma a pintar el mur exterior d’aquest centre sota una temàtica vinculada amb els Dies Internacionals establerts per l’ONU. L’any passat la primera edició també es va celebrar amb motiu de l’8M, amb un mural de l’artista Emily Eldridge acompanyat d’una xerrada sobre dones i Art Urbà.

  • 09/03/2021 al 10/03/2021
  • Exterior CC Farinera