UNA DENT SOTA EL COXÍ

  • 11/12/2022
  • 12:00h.
  • Teatre Jesús Concernau del CC La Farinera del Clot

Teatre per a Tots els Públics

UNA DENT SOTA EL COXÍ

A càrrec de la Cia. Pocacosa Teatre

La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. Quan un d’aquests personatges recull una dent de sota el coixí d’un nen o una nena, li porta a la Lluïsa que és l’encarregada de triar el regal ideal per aquell nen o nena. La Lluïsa examina amb detall la dent i a través de la forma ( de si està molt gastada o no, del color, etc.) pot saber com és aquell infant, i per tant pot saber quin regal el farà feliç.
Això sí, sempre han de ser coses petites que puguin ser col·locades a sota el coixí.

La Lluïsa fa molts anys que fa aquesta feina, i és una experta en el tema. El problema és que s’està fent gran, es cansa molt, i de vegades s’equivoca. Per això està buscant algú que pugui substituir-la en aquesta feina important. Després de provar diferents candidats, troba a la Violeta. Però la relació entre totes dues no serà fàcil, fins que un dia, arriba al magatzem una dent molt  especial. Una dent que no és com les altres. Totes dues hauran d’unir esforços per descobrir quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular.

 

Cia. Pocacosa Teatre

POCACOSA TEATRE va néixer de la necessitat i la inquietud d’explorar noves formes unint l’òpera amb el teatre de text contemporani, i així poder-se apropar a tota mena d’espectadors, tan grans com petits. Uneixen el teatre més pur amb l’òpera, la interpretació actoral combinada amb la interpretació musical, l’òpera amb altres estils musicals, etc. Per la companyia el que  fa més atraient aquesta proposta, és que l’òpera és un gènere musical que el públic no està acostumat a escoltar en directe, sovint es mostren davant d’un públic que majoritàriament no n’ha escoltat mai atentament o conscientment. Posen el teatre i l’òpera a l’abast de tothom, sense pretensions, amb humilitat i sobretot amb austeritat.

Fitxa artística

Text: Cristina Clemente
Direcció: Arnau Nadal
Actrius/cantants: Meritxell Yanes i Elena Martinell
Coreografies i moviment: Roberto G Alonso
Música i espai sonor: Faló Garcia
Vestuari: Roberto G Alonso
Sastreria: Elena Fusellas
Escenografia: Paula Bosch
Disseny llums: Arnau Nadal
Disseny gràfic: Gerard Yanes
Fotografies: Jordi Renart
Producció executiva: Pocacosa Teatre
Distribució: PocaCosa Teatre

Idioma: Català.

Durada:
53 minuts.

A partir de 5 anys.

Venda d’entrades a web  a partir del dilluns 5 de desembre

  • 11/12/2022    12:00h.