THE INCREDIBLE BOX

  • 28/04/2019
  • 12:00h.
  • Esplanada del Centre Cultural ENTRADA GRATUÏTA

Arts Escèniques

THE INCREDIBLE BOX

A càrrec de la cia. La Tal

Quan es va estrenar, fa 150 anys, THE INCREDIBLE BOX va ser un èxit. Ara, el director i dos excèntrics ajudants intenten mantenir la grandesa del Show. Però la genialitat no s’hereta encara que,  potser,  al final de tant intentar ser magnífics ho aconseguiran.

Creus que una caixa pot ser màgica? Creus que pot conservar l’esperit del circ intacte durant 150 anys? Penses que és possible? Oi que no? Doncs nosaltres tampoc.

Però hi ha qui s’entesta a demostrar el contrari. I hem de tenir paciència. I els hem de deixar fer. De manera que assistirem una vegada més a l’espectacle de l’home bala; i serem testimonis que una espasa pot travessar la caixa en la qual s’ha tancat un home sense fer-li ni mitja ferida; i ens delectarem amb la veu més clara de la soprano més extraordinària. I farem veure que tot és tal com era. Però no. Nosaltres sabem que no.

Perquè els colors s’han esvaït. Perquè la màgia s’ha esmorteït. Perquè les acrobàcies se’ls han ensorrat. Però ells segueixen. I segueixen.

Però gairebé sense adonar-nos-en, sense saber ni com ni per què, ens deixarem endur fins al seu món de caigudes, de travetes i ensopegades, de trucs que surten malament i els exploten a la cara. I ens agradaran. Més i més. I riurem. Més i més.

Perquè el circ és immortal. Perquè 150 anys no són res. I perquè el riure d’un pallasso mai no perd la seva força.

Tres personatges a la corda fluixa del desastre.

Espectacle dins el cicle Barcelona Districte Cultural i en el marc de la commemoració del 20è aniversari del Centre Cultural la Farinera del Clot

 

NO CAL RESERVAR PER QUÈ L’ESPECTACLE ES FARÀ A L’ESPLANADA DEL CENTRE CULTURAL

 

 

 

  • 28/04/2019    12:00h.
  • Esplanada del Centre Cultural ENTRADA GRATUÏTA