SIMBIOSI MESTRE-ALUMNE MEDINA AYLLÓN I CHIKAO NAKANO

  • 24/05/2018 al 16/06/2018
  • Sala d'exposicions Joan Alsina
SIMBIOSI MESTRE-ALUMNE MEDINA AYLLÓN I CHIKAO NAKANO

El projecte que els dos artistes plantegen com exposició d’obra escultòrica, té com a fil conductor la simbiosi que s’estableix entre el mestre i el conjunt dels alumnes representats en Chikao.

La transmissió de coneixements que aporta el mestre als alumnes i el recíproc saber que aquests, amb les seves creacions, retornen al mestre.

Medina Ayllón ha sigut mestre de talla de fusta a l’Escola Llotja de Barcelona durant 25 anys, ha participat en concursos i simposi internacionals, on ha rebut premis i reconeixements de la seva tasca.

Ara, ja jubilat, segueix treballant al seu estudio en Chikao realitza la seva obra creativa sense renunciar a la tutoria del mestre.

En Chikao Nakano a part d’assistir al taller de Medina, completa la seva formació al taller de pedra de Mariano Andrés.

Als dos tallers no només està aprenent les tècniques pròpies de l’ofici, sinó que també capta i assimila tot el contingut d’ambdós tallers i les converses sobre art que s’hi generen.

El circuit de l’exposició vindria a ser com un diàleg entre les obres d’ambdós artistes per donar la sensació de reflex entre les unes i les altres, amb un mateix número d’obres de cadascun dels autors.

Inauguració dijous 24 de maig a les 19.30h

  • 24/05/2018 al 16/06/2018
  • Sala d'exposicions Joan Alsina