SANDUNGUERA

  • 22/12/2022
  • 20:00h.
  • Bar de La Farinera

Cicle Concerts al bar

SANDUNGUERA

Sandunguera és una potent banda de Barcelona que combina l’essència de la rumba catalana i la música llatina, fent-nos gaudir d’un passeig pels carrers de New York, Cuba i Puerto Rico. El ritme del seu ventilador –creat pels gitanos catalans fusionant el seu art amb els ritmes cubans– té la virtud i capacitat de refrescar-nos a l’estiu i arropar-nos amb el seu calor a l’hivern.

Al seu repertori trobem gran varietat de temes coneguts dins l’escena musical internacional, varietat de llengües (català, castellà, portuguès, anglès i italià) i diferents gèneres com el bolero o la guajira, entre d’altres.

El primer EP “Sandunguera ya llegó” conté tres pistes que mostren el seu costat més potent i atrevit. D’ell podem destacar temes com “Volare”, el qual ha format part del catàleg històric de la rumba catalana gràcies als Gipsy Kings, però en aquest cas interpretat en italià, amb el seu característic so salsero.

El 2018 va presentar l’últim single: “Bamboleo”. Durant més de 7 anys Sandunguera ha passat per més de 200 escenaris: ha deixat la seva empremta al Hootananny de Londres, al mític Palermo de Madrid, és i ha estat un gran protagonista a les FFMM de Sants i Gràcia (Barcelona) i ha recorregut bona part de Catalunya.

El sabor i la frescor dels seus directes, resultat dels contrastos entre ritmes frenètics i dinàmics amb moments tendres i dolços, completen una festa plena de calidesa, color i alegria!

El concert és gratuït. No cal reservar

  • 22/12/2022    20:00h.
  • Bar de La Farinera