RIZOMES

  • 09/06/2022 al 22/07/2022
  • Sala d'Exposicions Joan Alsina del CC La Farinera
RIZOMES

A càrrec de Gil Gelpi i Bàrbara Puigventós

Gil Gelpi i Bàrbara Puigventós han unit dues disciplines a priori difícils de relacionar, com són la fotografia i l’escultura, per reflexionar sobre el cos i el ser.
Si un cos està format d’òrgans i cèl·lules que alberguen sentiments, emocions i desitjos, les persones són les cèl·lules que componen un altre tipus de cos: el barri.

En aquesta exposició, Bárbara Puigventós i Gil Gelpi faran una petita dissecció de cada barri on el projecte es desenvolupi. Així, retrataran l’ànima de cada lloc, intentant endinsar-se en el complex entramat d’arrels, experiències i memòries en transformació constant que mantenen l’organisme viu i polsant gràcies als seus components més importants, les persones.

Les persones són les cèl·lules que componen un barri. En aquesta exposició la fotògrafa Bàrbara Puigventós i l’escultor Gil Gelpi faran una petita dissecció al barri del Clot-Camp de l’Arpa, intentant endinsar-se en el complex entramat d’arrels, experiències i memòries en transformació constant que mantenen l’organisme viu i polsant gràcies als seus components més importants, les persones.

Amb aquesta exposició, han volgut retre homenatge a les persones que formen un barri a través de les seves disciplines particulars: la fotografia de Bàrbara Puigventós retrata el barri i la seva gent, un complex entramat d’arrels, experiència i memòries; l’escultura de Gil Gelpi dissecciona el cos humà per crear, a través de la intuïció i l’inconscient, espais i arquitectures en què explorem la nostra existència. Entre tots dos formen aquesta amalgama de vida que escenifica l’organisme vivent que és el barri i la seva gent.

(EXPOSICIÓ INCLOSA DINS EL PROGRAMA TEMPORALS)

Inauguració: Dijous 9 de juny a les 19 h

 

TEMPORALS 2022
  • 09/06/2022 al 22/07/2022
  • Sala d'Exposicions Joan Alsina del CC La Farinera