PETITS PRÍNCEPS

  • 14/10/2018
  • 12:00h.
  • Teatre del Centre Cultural ENTRADA GRATUÏTA
PETITS PRÍNCEPS

ENTRADES EXHAURIDES

A càrrec de la Cia. Mumusic

Ser el rei i la reina d’un territori construït amb bidons que s’enlairen i que rodolen, que són cases i aixoplucs, balancins i gronxadors. I acollir prínceps, petits prínceps que són sempre els més grans. I amb ells cantar. I tocar el violí. I fer acrobàcies. I equilibris. I jugar. I somiar. I fer castells a l’aire i omplir de torres de guaita aquest petit país que tant s’assembla al de la infància. No cal que passi res perquè succeeixin moltes coses. No cal córrer. No cal ni impressionar ni pressionar.

L’espectacle cavalca entre un concert musical i un espectacle escènic, tot utilitzant el CIRC com a llenguatge de base.

50 minuts de poesia visual i musical que passen a ritme d’abraçada, tot jugant i fent equilibris entre cançons que són contes i viatjant per escenes que s’entrellacen entre si com un trencaclosques circular.

La màgia de la senzillesa i un llenguatge simple, humà i proper.. Un llenguatge polivalent teixit des de l’emoció i l’espontaneïtat.

Els espectacles de la companyia de Clara Poch i Marçal Calvet, Mumusic Circus, estan pensats per deixar-se anar, per gronxar els menuts amb imatges i melodies, amb jocs i poesia, per acaronar-los amb tendresa.

Espectacle dins el cicle Barcelona Districte Cultural

Aconsegueix la teva entrada gratuïta AQUÍ.

 

  • 14/10/2018    12:00h.
  • Teatre del Centre Cultural ENTRADA GRATUÏTA