MURS SILENCIATS

  • 19/05/2021
  • 19:00h.
  • Centre Cultural La Farinera del Clot
MURS SILENCIATS

馃帴 La xerrada es retransmetr脿 per streaming pel canal de youtube de La Farinera

 

A c脿rrec de聽Rebobinart

La鈥censura鈥﹕ l’煤s de poder, per part d’un鈥estat,鈥organitzaci贸鈥痮 qualsevol tipus de grup influent, per a controlar la鈥llibertat d’expressi贸.

Aquest control sempre ha existit, per貌 en els darrers anys s鈥檋a intensificat i actualment estem vivint diversos episodis de censura dins el m贸n de l鈥檃rt, que han generat un retroc茅s en la llibertat de creaci贸 i expressi贸 art铆stica.

En aquest espai es debatran i posaran en com煤 temes com la聽regularitzaci贸 de les obres en l鈥檈spai p煤blic,聽el ress貌 que pot arribar a obtenir una obra despr茅s d鈥檈star censurada, o l鈥檃utocensura聽dels artistes al saber que les seves obres son susceptibles de ser censurades, entre d鈥檃ltres.

Participants

Roc Blackblock聽ser脿 un dels artistes urbans que participar脿 a Murs Silenciats.
Roc posa a disposici贸 de la comunitat la seva creativitat i el seu llenguatge gr脿fic per convertir els murs en altaveus de la mem貌ria compartida de ve茂ns, col路lectius, comunitats i moviments socials. La seva obra resulta el punt de trobada entre l鈥檃rt urb脿 i el comprom铆s social.

Marc Serra 茅s regidor de l鈥橝juntament de Barcelona de Drets de Ciutadania i Participaci贸.des de 2019.聽 脡s jurista, soci貌leg i pol铆tic catal脿. Nascut a Barcelona, i participar脿 a Murs Silenciats aportant una visi贸 m茅s institucional.

Unlogic Crew聽茅s un col路lectiu art铆stic format per vuit artistes multidisciplinaris, residents a Madrid i Val猫ncia. A finals dels anys noranta es van iniciar en el m贸n de l鈥檃rt urb脿. Les seves obres s贸n de car脿cter social i busquen conscienciar al p煤blic sobre temes pol猫mics.

Marta Ballesta, periodista especialitzada en cultura i projectes d鈥檃rt urb脿 ser脿 la dinamitzadora de la xerrada i el posterior debat sobre la censura i els seus efectes.
Al llarg dels anys ha aprofundit en les t猫cniques, els llenguatges, les visions i les voluntats de l鈥檃rt urb脿 com a eina de di脿leg amb l鈥檈ntorn, de transformaci贸 social i apoderament ciutad脿.

L鈥檃ctivitat 茅s gratu茂ta per貌聽cal reservar pla莽a al web a partir del dimecres 12 de maig

馃帴 La xerrada es retransmetr脿 per streaming pel canal de youtube de La Farinera

 


PROTEGIM-NOS DE LA COVID-19

  • Arribar amb temps d鈥檃ntelaci贸 suficient per facilitar l鈥檃cc茅s.
  • Seguir en tot moment les indicacions del personal del centre.
  • Esperar a ser acomodat per entrar i abandonar l鈥檈spai.
  • L鈥櫭簊 de mascareta 茅s obligatori per accedir i moure鈥檚 per l鈥檈spai.
  • Davant d鈥檃lgun s铆mptoma de la Covid o si s鈥檋a estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, no acudir a l鈥檃ctivitat.
  • 19/05/2021    19:00h.