MAPES DEL TEMPS

  • 16/01/2020 al 29/02/2020
  • Sala d'Exposicions Joan Alsina del Centre Cultural

Muses 8è Cicle de Dones Creadores

MAPES DEL TEMPS

A càrrec d’Arantxa Campos

L’exposició mostra la preocupació de l’autora pel pas del temps, representat de forma visceral i abstracte amb el colors, colors que formen un mapes imaginaris mentre anem descobrint petits símbols d’aquest temps que fuig de les nostres mans.

 

“Al llarg de la meva trajectòria artística la preocupació pel pas del temps sempre ha estat present, plasmada de forma figurativa en el passat i més simbòlica en l’actualitat. En aquesta exposició la veureu representada de forma visceral i abstracta amb els colors. Colors que formen mapes imaginaris i que us permetran anar descobrint petits símbols d’aquest temps que fuig de les nostres mans, sense que puguem fer res per retenir-lo.
Pinto del macro al micro, els meus ulls funcionen com una cambra fotogràfica d’un satèl·lit meteorològic, cercant les precipitacions en els mars gelats. Símbols que m’ajuden a parlar del temps, el meu univers terrenal, que pinto i repinto. Quan pinto, les meves mans no paren de moure’s cercant horitzons que només la pintura em permet expressar.

Així com el tema principal pot sorgir d’una certa planificació o disseny, els colors surten més del subconscient i són una extensió (de vegades incontrolable) que expressen el nostre estat d’ànim o humor. Al llarg de les obres que conformen aquesta mostra, realitzades en els dos últims anys, podreu anar imaginant el meu
trànsit per aquest “Temps” que dóna títol a l’exposició.

“Mapes del Temps”… Tant de bo amb la seva fluïdesa ens permeti gaudir del present sense pensar que aquest té un final.”

Arantxa Campos

  • 16/01/2020 al 29/02/2020
  • Sala d'Exposicions Joan Alsina del Centre Cultural