LAS GALLEGAS

  • 23/10/2020
  • 21:00h.
  • Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural

Circuit Barcelona Districte Cultural

LAS GALLEGAS

A càrrec de la cia. Lolita Corina

Buscar la llum del clown entre la foscor de la mort. Convertir les cendres d’un crematori en la pols d’estels dels pallassos.
Las gallegas són dues. I estan mortes. Només passa que no ho saben, que no se n’han assabentat, que no han estat informades del seu decés, que han acudit al seu funeral convençudes que és el funeral d’algú altre a qui han anat a plànyer. Però no. Qui seran plorades seran elles. I seran elles qui, convertides en amables fantasmes, ens voldran matar de riure.

Las gallegas és una peça que fa humor de la mort, que mata els tòpics i els enterra, que crema amb un somriure els llocs comuns i desenterra la nostra millor arma per a la supervivència: el somriure, l’humor, la ironia…
Las gallegas és un espectacle que combat la foscor de la mort amb la llum de l’humor, que s’endinsa en el món més negre amb el més blanc dels somriures, que ens fa viatjar fins a una vetlla on els plors han mudat en riures i els planys són ara rialles, on les pallasses es blanquegen les cares amb unes cendres radiants.

La Cia Lolita Corina està integrada per dues actrius amb ànima de pallassa o dues pallasses amb formació d’actriu: la Lola González i la Coral Ros, que van fer néixer la seva companyia el 2007 després d’haver col·laborat en una altra formació, Antonia’s Company, des del 1996. Las gallegas va ser el seu primer espectacle, una feina de direcció en la qual van treballar amb l’Àlex Navarro. I malgrat que Las gallegas continua viu i en gira més d’una dècada després de la seva creació, la Cia Lolita Corina també en va signar un segon, Brujas, l’any 2014.

Espectacle dins el Circuit Barcelona Districte Cultural

 Adquireix la teva entrada gratuïta aquí.


PROTEGIM-NOS DE LA COVID:

  • Arribar amb temps d’antelació suficient per facilitar l’accés.
  • Seguir en tot moment les indicacions del personal del centre.
  • Esperar a que el personal del centre us acomodi per entrar i abandonar l’espai.
  • L’ús de mascareta és obligatori per accedir i moure’s per l’espai.
  • Davant d’algun símptoma de la Covid o si s’ha estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, no acudir a l’activitat.

 

  • 23/10/2020    21:00h.