KENTUCKY HA MUERTO

  • 01/12/2022
  • 20:00h.
  • Teatre Jesús Concernau del CC La Farinera del Clot

Barcelona Districte Cultural

KENTUCKY HA MUERTO

A càrrec de Cia La Peleona

En un món de gallines, un ou solitari i rebel decideix no néixer. Cansat de la forma de vida imposada per una cadena de producció sense sentit, decideix fer ús del seu potencial de no fer, optant per no néixer. Després d’un primer moment de confusió, i com si es tractés d’una onada de sabotatges, la resta d’ous se sumen a la protesta amb l’esperança que potser la seva insòlita acció aconsegueixi que les gallines s’adonin que viuen en una societat malalta que ha de canviar si no vol desaparèixer.

Amb l’abisme de l’extinció davant dels seus becs, les gallines miraran de convèncer els insubmisos ous de la necessitat de néixer. Un difícil diàleg amb nosaltres mateixos on posicionar-se no serà fàcil.

 

La Peleona/Carla Torres.

La Peleona està formada per un grup de cinc dones artistes de diverses disciplines: Carla Torres, Clara Manyós, Eu Manzanares, Patrícia Mendoza i Ruth Talavera. La companyia neix l’any 2014, amb un marcat segell que combina el sentit de l’humor i la crítica social.

Un teatre que vol remenar consciències sense caure en la “moralina” fàcil. Els seus espectacles, d’autoria pròpia, parteixen de la necessitat de plantejar algun interrogant a l’espectador sobre la seva vida, ja sigui al voltant d’aspectes quotidians, com de la seva participació, més o menys encoberta, en algun dels vicis de la nostra societat.

A partir d’aquí apareix la dramatúrgia, que amb una suma de paraula, gest, dansa i música assegura un viatge plaent i lúdic.

 

Fitxa artística

Creació i direcció: Carla Torres i Clara Manyós
Dramatúrgia: Carla Torres
Intèrprets: Berta Graells, Carla Torres, Carles Goñi, Eu Manzanares, Eloy Pazos, Patrícia Mendoza i Ruth Talavera
Distribució: Magrana Escena
Producció: La Peleona

 

Idioma: Castellà.

Durada:
74 minuts.

A partir de 12 anys.

 

Gratuït. Reserva d’entrades  al web,  a partir de les 9 del matí, del dilluns 28 de novembre.

 

 

  • 01/12/2022    20:00h.
  • Teatre Jesús Concernau del CC La Farinera del Clot
  • 0.0 € RESERVA PLAÇA