JORNADA MEDIACIÓ I COMUNITAT

  • 03/10/2018
  • 15:45h.
  • Diversos espais del Centre Cultural la Farinera del Clot
JORNADA MEDIACIÓ I COMUNITAT

El dimecres 3 d’octubre durem a terme la Jornada: Mediació i comunitat. Una mirada des de l’acció social, que forma part dels actes d’enguany per celebrar el Dia Internacional de l’Educació Social.

Jornada oberta a tots els professionals que treballen diàriament en l’atenció a les persones, especialment mediadores i mediadors, però també a ciutadans que vulguin conèixer els beneficis de la mediació com a tècnica per resoldre i gestionar conflictes.

El Col·lectiu de Mediació del CEESC proposa aquesta jornada per a tots els professionals que treballen diàriament en l’atenció a les persones, especialment a les mediadores i als mediadors, però també a ciutadans que vulguin conèixer els beneficis de la mediació com a tècnica per resoldre i gestionar conflictes.

La jornada proposa un debat i un intercanvi d’experiències sobre la diversitat de conflictes que viu un veí o veïna de qualsevol barri, a nivell familiar, laboral i social i com som capaços de gestionar-los amb les fórmules de resolució alternativa de conflictes, especialment amb la mediació.

Comptarem amb la intervenció en directe d’Alejandro Nató, coordinador de l’Oficina de Gestión de Conflictos de la Defensoría del Pueblo de la Nación Argentina, que ens aportarà, a través de la seva extensa trajectòria, apunts i experiència en els conflictes entorn escenaris socials urbans.

Aquesta jornada, coorganitzada entre el Centre Cultural La Farinera del Clot i el CEESC, està reconeguda per la Generalitat de Catalunya com a formació continuada per a mediadors i mediadores.

Consulta el programa aquí

Inscripcions:
5 € Col·legiats i amics del CEESC, membres de la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa
10 € persones no col·legiades
Aforament limitat.

  • 03/10/2018    15:45h.
  • Diversos espais del Centre Cultural la Farinera del Clot
  • 5 € COMPRAR ENTRADES