JOINA

  • 08/02/2020
  • 22:00h.
  • Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural

Muses 8è Cicle de Dones Creadores

JOINA

Joina presenta Companyes

Ni d’homes, ni per a homes, ni masclista. La veu del rap pot ser tan dolça com la de Joina i tan reivindicativa com ho són les seves cançons.

Companyes és l’àlbum debut de la pianista i compositora Joina Canyet. D’ençà la seva presentació, el projecte no ha parat de rodar. Companyes s’ha consolidat com una proposta que destaca per la original fusió d’estils: rap, jazz, funk i electrònica que està present a les harmonies i melodies de cada tema.

Aquest treball ens recorda al moviment “Slam Poetry” d’altres països europeus com França i rep influències de l’artista Grand Corps Malade, un dels seus precursors. També, dels artistes “No name”, Erika Badu , Tom Misch, Solange entre d’altres. Companyes neix amb l’objectiu d’utilitzar l’art com una eina transformadora per replantejar els poders fàctics, els rols de gènere, la societat líquida i l’existència d’altres maneres d’estimar i de viure.

És un homenatge a totes les dones que han tingut la valentia de trencar el silenci i alçar la veu. Poesies rapejades en català, combinades amb melodies cantades i un ambient sonor de gran riquesa instrumental, són el que caracteritza el primer disc de JOINA. Cançons amb una forta càrrega feminista i de reivindicació social, fruit de l’experiència personal i d’una voluntat profunda de compartir i col·lectivitzar aquestes lluites. D’estil eclèctic, Companyes combina influències del hip-hop, el funk, el jazz, el flamenc i la música clàssica.

Entrada gratuïta. Adquireix la teva entrada gratuïta aquí.

Espectacle dins el cicle Barcelona Districte Cultural

 

Concert inclusiu. S’aplicaran mesures d’inclusió per a persones sordes: subtítols, intèrpret de llengua de signes i sistema inductiu de bucle magnètic.

 

  • 08/02/2020    22:00h.