IN-EDIT “KM.0”

  • 03/11/2017
  • 19:30h.
  • Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural la Farinera del Clot

A càrrec de Festival IN-EDIT Barcelona

IN-EDIT “KM.0”

El Km.0 del festival IN-EDIT Barcelona aterra a la Farinera

Passi del documental ‘Dub It Yourself’ amb debat posterior

 

El Festival In-Edit Barcelona estrena nova secció sota el nom “Km.0”. Aquesta secció, vol mostrar històries properes amb la voluntat de donar veu als artistes locals, aquells que van ser una influència del nostre context social i que, encara ara, suposen un impacte en la nostra cultura.

Exhibir històries properes i donar altaveu als artistes locals. El festival internacional In-Edit vinculat al millor documental musical, estrena nova secció sota el títol Km.0. Una línia de propostes vinculades als equipaments de cultura de proximitat, on un dels espais escollits ha estat la Farinera amb la projecció d’una de les sessions gratuïtes el divendres 3 de novembre.

El documental Dub It Yourself del director Pau Garriga i produït aquest mateix 2017 es projectarà al Teatre Jesús Concernau acompanyat d’un debat posterior. Un pols a l’escena reggae i dub de Barcelona, que du anys desenvolupant-se al voltant de les freqüències greus dels sound systems que broten als carrers, als parcs i als espais ocupats de la ciutat. Un documental on els protagonistes construeixen artesanalment els sound systems buscant l’essència que sona i emergeix dels carrers de Jamaica. Una proposta molt propera al Centre Cultural, que tot just haurà viscut el sound system a gran escala amb la programació de les ‘8h reggae run’ en el marc del Say it Loud. I de fet, la majoria dels protagonistes d’aquesta història han fet girar els plats en més d’una ocasió a l’esplanada de la Farinera.

 

Després de la projecció hi haurà una taula rodona amb:

 
– David “Dr. Decker” (Sound System FM i col·laborador de Rockdelux)
 
– Pablo Tudela (Rebelmadiaq Sound, Say it Loud Cat i ACR)
 
– Genís Trani (One Blood, The Blackstarliners Band i Genius T)
 
– Savi (Greenlight, Dub Academy, IDG)

 

Reserva d’entrades  al 932918080, a informacio@farinera.org

(reserva màxima de 2 entrades per persona).

  • 03/11/2017    19:30h.
  • Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural la Farinera del Clot