IN-EDIT / KM. 0

  • 26/10/2018
  • 19:00h.
  • Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural

Neocalorrismo & Rumba’n’Roll

IN-EDIT / KM. 0

A càrrec del Festival Beefeater In-Edit

Arriba a la ciutat la 16ª edició del festival de documental musical In-Edit. Es projectaran més de 50 documentals en estrena i hi haurà moltes  activitats paral·leles.  La secció  Km.0  aproparà als barris els millors documentals locals.

 

Neocalorrismo & Rumba’n’Roll

Una visió paia i underground de la rumba

Jose Antonio Bejarano “Pantanito” és un rumber amb ànima roquera que, a principis del segle XXI, es va inventar el terme neocalorrismo,  revitalitzant la rumba des del centre de Barcelona i  reivindicant una altra  manera de fer les coses a través de l’underground, la transgressió, la fusió i la llibertat.

Aquest documental gira al voltant d’ell i la seva visió paia  de la rumba, però també gira al voltant  de Madrid, Vallecas i el so Caño Roto, per exemple, ventilant opinions de músics i periodistes al voltant d’un gènere odiat i estimat a part iguals

Nando Caballero (Barcelona, 1968)

Músic, locutor de ràdio, pintor, escriptor, organitzador de festivals, editor fonogràfic literari … Nando Caballero és un artista inquiet. Aquests darrers anys el trobem immers en la producció audiovisual amb la realització de videoclips i documentals musicals des de la seva pròpia productora.

“Neocalorrismo & Rumba’n’Roll” és el seu quart documental després de “Disculpin les molèsties” (2018), la història sobre rock i anarquia de l’irreverent cantautor El Sobrino del Diablo, “The Miracle Boy” (2017), un repàs a la història del músic anglo-mallorquí Steven Munar i al grup seminal indie dels 90’s The Tea Servants, i “Badia Rock City” (2016), un retrat de l’escena heavy dels anys 80 de la perifèria de Barcelona.

www.laproduktiva.com/nando

www.laproduktiva.com/films

  • 26/10/2018    19:00h.
  • Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural