FUGAS CRÍTICAS DESDE EL COLLAGE

  • 05/03/2020 al 02/04/2020
  • Sala d'Exposicions Joan Alsina
FUGAS CRÍTICAS DESDE EL COLLAGE

A càrrec de Colectivo Coll²

Proposta expositiva col·lectiva en la qual qüestionem i repensem la realitat social, generant un diàleg obert que utilitza el collage com a estratègia discursiva crítica.
Articulant temàtiques com feminisme, migració i diversitat sexual, apel·lem a l’art relacional i la deconstrucció de les imatges per qüestionar idees, rols, estigmes i afirmacions que han estat naturalitzats pel discurs hegemònic, proposant noves imatges-experiència que interpel·lin la nostra pròpia subjectivitat i transformin l’existència col·lectiva.

 

Qui són Colectivo Coll² ?
Grup multicultural que treballa el collage des d’un posicionament crític i social, vam realitzar nombroses trobades amb la intenció de generar espais de reflexió, conversa i creació que interroguin la nostra identitat, subjectivitat i imaginari social.
Desenvolupem diversos tallers que, des d’un gir educatiu, procuren apropar als copartícips a el collage, com una invitació a repensar-deconstructivament i ser part d’instàncies d’aprenentatge inclusiu, col·lectiu i horitzontal, tenint com a base el compartir experiències i la reflexió grupal.

 

Activitats paral·leles:

Durant 3 dijous es realitzaran collages col·lectius al voltant de tres temàtiques.

? Feminisme:  Dijous 5 de març, 19 h

? Migració: Dijous 12 de març, 19 h

?Turisme: Dijous 19 de març, 19 h

Activitats gratuïtes però cal inscripció prèvia trucant al 932918080 o escrivint a informacio@farinera.org

  • 05/03/2020 al 02/04/2020