FOTOCLOT

  • 29/06/2020 al 24/07/2020
  • Sala d'Exposicions Joan Alsina

19ª MOSTRA FOTOGRÀFICA DEL CLOT-CAMP DE L'ARPA

FOTOCLOT

A càrrec del Grup de Fotografia CLIK! de l’Ateneu del Clot

La XIX  Mostra Fotogràfica del Clot-Camp de l’Arpa torna a instal·lar-se al Centre Cultural La Farinera del Clot.

El Fotoclot és la mostra fotogràfica més popular i consolidada del barri del Clot-Camp de l’Arpa, on tothom, ja sigui aficionat, estudiant o professional, hi pot participar. Organitzada pel grup de fotografia Clik! i el Centre Cultural La Farinera del Clot, aquesta mostra arriba a la dinovena edició. Enmig d’una situació sanitària especial per la crisi de la pandèmia de la covid-19 i amb la incertesa de si finalment es podia dur a terme aquesta edició, ens omple de goig veure que, amb l’esforç dels participants i els organitzadors, la sala d’exposicions Joan Alsina torna a acollir les fotografies  d’aquesta mostra. Així doncs, volem agrair l’esforç que han fet aquest any, i el que han fet a totes les edicions, els voluntaris del grup de fotografia Click!, perquè sense ells el Fotoclot no seria possible.

Enguany, i a diferència d’altres anys, cada participant podia presentar una fotografia de temàtica lliure i una altre amb el tema “desconfinament”, ara que aquesta paraula està en el centre de les nostres vides.

Tanmateix, en aquesta edició i per primer cop, la mostra acull un petit concurs realitzat a través de les xarxes socials de La Farinera del Clot al mes d’abril de 2020, on la gent del barri podia presentar fotografies “Des del balcó”, l’únic lloc des d’on podíem fer-les en aquells dies tan durs. De totes les propostes que es van rebre, s’han triat algunes per ser exposades dins d’aquesta mostra, i una d’elles, la guanyadora, té com a premi un curs gratuït de fotografia pel proper trimestre al Centre Cultural La Farinera del Clot.

 

Preneu nota dels nous horaris d’obertura de La Farinera:  De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 21 h

 

  • 29/06/2020 al 24/07/2020
  • Sala d'Exposicions Joan Alsina