EL CARRER ÉS NOSTRE

  • 03/02/2020
  • 18:00h.

Muses 8è Cicle de Dones Creadores

EL CARRER ÉS NOSTRE

El taller s’ha hagut d’anul·lar per no arribar al mínim necessari de persones inscrites

 

A càrrec d’Inma Pascual

Una de les violències quotidianes que vivim les dones és l’assetjament al carrer i és necessari treballar en la detecció d’aquesta violència per generar estratègies d’apoderament.

La temàtica central del projecte és l’assetjament sexual vers les dones en els espais públics.

Posa especial èmfasi en generar consciència individual i col·lectiva al voltant tant dels aspectes que fan que aquesta violència de gènere existeixi, com sobre les conseqüències que aquesta provoca, així com entorn de les estratègies de suport mutu i apoderament que li fan front.

Els objectius són:

– Fomentar la consciència social i personal sobre l’assetjament sexual vers les dones en els espais públics com a estratègia de prevenció de violències de gènere.

– Crear un espai de confiança i suport mutu entre dones on compartir experiències d’assetjament sexual als espais públics i on prendre consciència d’aquesta violència i dels impactes que té en la vida de les participants i del seu entorn.

– Compartir, generar i prendre consciència d’estratègies d’empoderament i resposta envers l’assetjament sexual als espais públics tant a nivell individual com col·lectiu.

– Compartir experiències i estratègies, donar eines d’autodefensa feminista

Taller gratuït, però cal fer  reservar plaça a informacio@farinera.org o al 93 291 80 80