DE CAP PER AVALL

 • 14/11/2021
 • 12:00h.
 • Teatre Jesús Concernau del CC La Farinera del Clot

Barcelona Districte Cultural

DE CAP PER AVALL

A càrrec de Ambauka

Què ens agrada més dels concerts familiars dels Ambauka? L’energia gamberra i la música de qualitat, 100% artesanal i en directe, dels seus espectacles frescos i altament participatius, que omplen de petits i grans les festes i festivals d’arreu des de fa més de 10 anys.

Què ens agrada, encara més, del concert De cap per avall dels Ambauka? Que volen posar el món de cap per avall, capgirar i canviar coses que no ens agraden del nostre entorn i ho fan implicant el públic des de l’inici per assolir junts aquest objectiu compartit.
De cap per avall és el tercer disc i el nou concert familiar del grup Ambauka, que des del 2008 ens ofereix uns espectacles altament participatius, enèrgics i per a totes les edats, amb música 100% en directe i combinant sons i músiques populars i modernes.

A l’espectacle De cap per avall gaudirem de les cançons del nou disc, 14 nous temes cuinats amb amor, esperit crític i a foc lent, amb col·laboracions tan especials com Cesk Freixas, Roba Estesa, Arnau Tordera, Mònica Usart o El Pot Petit. Aquestes noves cançons conviden a reflexionar sobre qüestions emocionals, socials i mediambientals actuals de manera dinàmica i divertida, amb temes com Contents (per somriure sempre, faci sol o plogui), Siguis com siguis (sobre l’acceptació personal i de la diferència), El menjar no es llença (sobre l’aprofitament alimentari i el consum sostenible i de proximitat), Gota d’aigua (sobre el cicle de l’aigua i la necessitat de no malgastar-la), Welcome (una cançó en anglès sobre l’acollida de persones que busquen un futur millor), Bona nit (sobre el món màgic dels somnis) o L’energia de l’esplai (dedicada al món de l’educació en el lleure). Per arrodonir-ho, el concert inclou grans hits dels Ambauka com La llegenda de Sant Jordi o El drac Qüí.
El nou concert familiar dels Ambauka és una suma de festa, tendresa, connexió, compromís, reflexió i molta música. Un concert enèrgic i participatiu, pensat per a tota la família, en el qual els Ambauka us conviden a capgirar-ho tot i posar el món de cap per avall!

La banda

Era l’any 2008 quan uns quants monitors de l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei van decidir formar un grup d’animació per celebrar la Festa de la Primavera. I l’actuació va ser tot un èxit!! Així que es van animar, es van consolidar com a grup i van enregistrar el primer disc, Mira com sona; dos anys més tard, el segon, Tal dia farà un any, el 2014, i el tercer, De cap per avall, l’any 2019.

Des de l’inici el grup destaca per apostar pels espectacles familiars de qualitat, altament participatius, enèrgics i per a totes les edats, i amb música 100% en directe, combinant sons i músiques populars i modernes.

Amb èxits com La llegenda de Sant Jordi, El drac Qüí o L’energia de l’esplai i havent fet col·laboracions amb músics com Cesk Freixas, Roba Estesa, Arnau Tordera, Mònica Usart o El Pot Petit, els Ambauka fa més de 10 anys que roden pels escenaris fent cantar, ballar, jugar, reflexionar i passar-s’ho bé petits i grans.

A més a més, a través del seu web, podreu trobar les partitures i els acords dels seus temes, patrons de disfresses, dossiers d’activitats i dibuixos per pintar relacionats amb les cançons.

Durada: 75 minuts

 

Activitat gratuïta però cal reservar plaça al web  a partir del dilluns 8 de novembre.

(Aforament limitat)

 

 


PROTEGIM-NOS DE LA  COVID:

 • Arribar amb temps d’antelació suficient per facilitar l’accés.
 • Seguir en tot moment les indicacions del personal del centre.
 • Esperar a ser acomodat per entrar i abandonar l’espai.
 • L’ús de mascareta és obligatori per accedir i moure’s per l’espai.
 • Davant d’algun símptoma de la Covid o si s’ha estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, no acudir a l’espectacle.
 • 14/11/2021    12:00h.
 • Teatre Jesús Concernau del CC La Farinera del Clot
 • 0.0 € RESERVA PLAÇA