D’CALLAOS EN ACÚSTIC

  • 13/04/2018
  • 21:30h.
  • Teatre del Centre Cultural
D’CALLAOS EN ACÚSTIC

ENTRADES EXHAURIDES !!

Després de l’èxit de la seva anterior gira on varen presentar l’espectacle “El Café de las Niñas” per els millors teatres de tota la penínusla ibèrica, D’Callaos ens presenta ara el seu nou espectacle acústic.

 

Una ocasió única per gaudir de les seves cançons en un format íntim i proper que desborda passió i elegància. Un repàs a les cançons dels seus discs d’estudi adaptades a un espectacle de proximitat i complicitat amb el públic que atrapa i emociona allà per on passa.

 

En aquest espectacle hi participen els músics Daniel Felices a les guitarres acústiques i flamenques, Sergio Martín amb el seu set de percussió (cajón, djembé, tinajas, shakers…), Carlos Felices al contrabaix i Maribel Martín “La Canija” amb la seva inconfusible veu esquinçada.

 

En el repertori d’aquest espectacle, D’Callaos ens ofereix un repàs a tots els seus anteriors discs d’estudi, afegint al repertori algunes adaptacions de temes clàssics com “Nostálgias” amb un aire flamenc i grans dosis de sentiment. També interpreten algunes versions de temes flamencs, boleros …

 

O fins i tot una adaptació molt personal d’un tema de David Bowie que més tard va fer popular el grup americà Nirvana.

 

Un espectacle carregat d’emocions i sentiments que permet acostar la música de D’Callaos a tots els públics sense importar les seves preferències musicals, edat…

  • 13/04/2018    21:30h.