DANSA. QUINZENA METROPOLITANA

  • 23/03/2019
  • 12:00h.
  • Teatre del Centre Cultural. Gratuït
DANSA. QUINZENA METROPOLITANA

QUINZENA METROPOLOTANA DE  DANSA

Oberta a tots els gèneres i públics, present a teatres, museus, vagons de metro o al carrer, la Quinzena Metropolitana de Dansa és una  invitació a gaudir intensament de la dansa.

En aquesta ocasió tindrem aquests dos espectacles

 

SIN VERGUENZA

A càrrec del Colectivo El Brote

Tothom té la necessitat bàsica de donar i rebre amor. I la satisfacció d’aquesta necessitat suposa un augment de l’autoestima i l’acceptació del propi cos tal com és. Sin vergüenzas parla d’aquesta
acceptació, que ens porta a mostrar el cos d’una manera natural, sense por ni vergonya, i de la visibilització dels cossos i rols de gènere no normatius.

Colectivo El Brote és un projecte de vida i artístic que reclama i visibilitza la inclusió de persones amb diversitat funcional en el nostre dia a dia.

 

Direcció i coreografia: Davínia Descals Idea original,
Textos i intèrprets: Íñigo Martínez i Davínia Descals

Durada: 22 minuts

 


 

CONSEQÜÈNCIES

A càrrec de Moveo

Després de “Tu Vas Tomber!” (guardonat com a Millor Espectacle de Dansa a la Feria Internacional de Huesca’15 i amb el Premi Festival Imaginarius’16), la Cia Moveo continua difuminant la línia entre l’intèrpret i l’espectador i explorant els límits entre realitat i ficció.

CONSEQÜÈNCIES, guanyadora del Premi Moritz FiraTàrrega’17 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer, és un espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment les relacions entre realitat i ficció en la nostra vida quotidiana i en el temps accelerat en què vivim.

La companyia Moveo explora les possibilitats narratives del cos i la riquesa expressiva del moviment.

CONSEQÜÈNCIES és un treball irònic i alegre sobre la possibilitat d’estar desubicat, desfasat, d’anar un temps tard, i sobre les conseqüències que en resulten.

M’he parat un instant a escoltar, a mirar, i el món continuava el seu ritme al meu voltant. Com puc trobar-me amb el que vaig perdre durant aquests moments? Com més accelero, més tard arribo, com si una força estranya conspirés contra la meva presència en el temps dels altres.

I tu? Què mires?

 

Autoria i direcció: Stéphane Lévy Vestuari Joana Martí
Intèrprets: Agnès Jabbour, Xavier Palomino, Núria Planes, Pino Steiner i Adrià Viñas/Neilor Moreno

Durada: 33 minuts

  • 23/03/2019    12:00h.
  • Teatre del Centre Cultural. Gratuït